27 Οκτωβρίου 2013

Μπράβο ρε! Επιμένει ο Τζιτζικώστας: «Δεν παίρνω πίσω την απόφαση για ΧΑ-Κάποιος μπορεί να μην καλούσε το ΠΑΣΟΚ»

Σκύλιασε το κομμούνι ο Αναγνωστάκης επειδή ο Τζιτζικώστας δεν κάνει τους νόμους λάστιχο και δεν τους εφαρμόζει όπως τον βολεύουν, όπως θα έκανε αυτός... 

Σκληρή στάση στο θέμα της πρόσκλησης βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να κρατά ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζτζικώστας, ο οποίο δήλωσε πως δεν πρόκειται να πάρει πίσω την απόφαση.

Παρά την σκληρή κριτική που έχει δεχθεί από την ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον Γιάννη Μπουτάρη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε στο Mega: «Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα έκανα το ίδιο, όχι γιατί αυτή είναι η πολιτική μου θέση, αλλά είναι άλλο αυτό που πρέπει να κάνω με το θεσμικό μου ρόλο».

Ο κ. Τζιτζικώστας δικαιολόγησε την θέση του αυτή, υποστηρίζοντας πως δεν θεωρεί ότι «απενοχοποιεί ένας περιφερειάρχης τη Χρυσή Αυγή με το να κληθεί εκ του νόμου βουλευτής σε μία παρέλαση», ενώ προσέθεσε πως δεν «κλείνει το μάτι» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης ανέβασε περισσότερο τους τόνους, λέγοντας πως εάν οι ερμηνείες αρχίσουν να εκφεύγουν του νόμου τότε κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι εγκληματική οργάνωση μπορεί να είναι και το ΠΑΣΟΚ διότι καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.