27 Οκτωβρίου 2013

Νέα δήλωση Τζιτζικώστα αφού η προηγούμενη δεν άρεσε στον Μπένυ: Το ΠΑΣΟΚ του Άκη δεν έχει σχέση με ΧΑ...

[Μπορεί ο Τζιτζικώστας να το πήρε πίσω και να γελάει ο κόσμος μαζί του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει... το ΠΑΣΟΚ έχει βρώμικη φωλιά και δν έχει κάνει την αυτοκριτική του μιας και συνεχίζει να έχει αρχηγό τον άνθρωπο που το 2006 αθώωνε τον Άκη... Όσο για τη φοβική ΝΔ... αν πιέσει λίγο ακόμα ο Μπένυ θα βάλει τον Τζιτζικώστα να πάρει πίσω και την πρόσκληση στη ΧΑ και σε όλους τους άλλους ώστε αύριο στην εξέδρα να κάθεται μόνο ο Μπένυ ]

Με νέα ανακοίνωση του,μετά το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του για το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν «ατυχές και λανθασμένο» και εκφράζοντας τη λύπη του.

“Σε σχέση με το θέμα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζω ότι το παράδειγμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν ατυχές και λανθασμένο” δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, και πρόσθεσε:«Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός του δημοκρατικού αυτού κόμματος με τη Χρυσή Αυγή. Λυπάμαι για το ζήτημα που δημιουργήθηκε».«Στην αυριανή παρέλαση έχουμε όλοι χρέος να παρευρεθούμε για να τιμήσουμε τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την πατρίδα μας και να γιορτάσουμε ενωμένοι τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού» καταλήγει ο κ. Τζιτζικώστας στη νεότερη διευκρινιστική του δήλωση.