09 Οκτωβρίου 2013

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Αίσχος! Αποβλήθηκε μαθητής που καλούσε τους συμμαθητές του σε πορεία εναντίον της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης...

Φυσικά και κάνουμε πλάκα αφού ο ΡΙΖΟΣ θα συμφωνούσε να σταυρώσουμε τον ΧΑυγίτη μαθητή που έκανε "κακό" προσηλυτισμό στους συμμαθητές του... αντίθετα ανέβηκε στα κάγκελα για την αποβολή του μαθητή που έκανε "καλό" προσηλυτισμό και καλούσε τους συμμαθητές του, μέσω φυλλαδίων, να...
συμμετέχουν σε συλλαλητήριο εναντίον της "χούντας" κ.λπ... επειδή κάποιοι έχουν ξεσαλώσει και αλληθωρίζουν βλέποντας τον προσηλυτισμό μόνο της ΧΑ και όχι του ΚΚΕ που είναι τα ίδια σκατ@...


Με αποβολή τιμωρήθηκε μαθητής, επειδή καλούσε σε συμμετοχή στα συλλαλητήρια

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Τρίτη 14 ΦΛεβάρη (sic) 2012

Στο... ποινολόγιο καταγράφηκε το κάλεσμα που απηύθυνε μαθητής του 66ου Γυμνασίου στον Κολωνό προς τους συμμαθητές του για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονταν ενόψει της ψήφισης του νέου μνημονίου. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, μέρα γενικής απεργίας ενάντια στον ενταφιασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Δε φτάνει, δηλαδή, που μια τέτοια μέρα το σχολείο λειτουργούσε κανονικά με εκπαιδευτικούς που δεν απεργούσαν, αλλά κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται και παιδαγωγοί εκτίμησαν πως ο μαθητής που ενημέρωνε τους συμμαθητές του και τους καλούσε στις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις... έπρεπε να τιμωρηθεί με αποβολή και καταγραφή του στο ποινολόγιο για τη συνδικαλιστική του δράση!

Μπροστά στις ευθύνες της έφεραν τη διεύθυνση του σχολείου αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, της ΑΣΓΜΕ και του τοπικού Συντονιστικού χτες με παράσταση διαμαρτυρίας. Τόνισαν ότι είναι απαράδεκτο να τιμωρείται ο μαθητής για τη δράση του αυτή, τη στιγμή μάλιστα που από την Παρασκευή ήταν σε εξέλιξη απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στη λαίλαπα του νέου μνημονίου. Από την πλευρά του, ο διευθυντής επικαλέστηκε το... «τυπικό» που απαγορεύει «συνδικαλιστική» ενημέρωση σε ώρα μαθήματος!

Το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Κολωνού - Σεπολίων σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Ο συμμαθητής μας δεν ενοχλούσε τη διαδικασία του μαθήματος αλλά αντίθετα ενημέρωνε τους συμμαθητές του για τα νέα μέτρα - καταδίκη για τις λαϊκές οικογένειες, τους καλούσε να συμμετέχουν στη 48ωρη απεργία και στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής.

Δίδαξε αξιοπρέπεια σε συμβιβασμένους καθηγητές που κάνουν μαθήματα υποταγής και απεργοσπασίας, όταν οι γονείς μας οδηγούνται στην εξαθλίωση με μισθούς των 400 ευρώ και συμμαθητές μας λιποθυμάνε από την πείνα στα σχολεία.

Ολοι πιο μαζικά και οργανωμένα απαντάμε στην τρομοκρατία και γυρίζουμε την πλάτη μας στη μερίδα εκείνη των καθηγητών και διευθυντών που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν και να μας κάνουν να σκύψουμε το κεφάλι», σημειώνουν οι μαθητές.