29 Οκτωβρίου 2013

Σε μια συνέντευξη σούπα ο Καμμένος χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση [βίντεο]

[Όποιος δεν είδε τη χθεσινή συνέντευξη του Καμμένου... δεν έχασε και τίποτα σοβαρό. Απλά δεν είχε την ευκαιρία να γελάσει. Ειδικά το παράδειγμα με τον ΔΥ που έπαιρνε 1000 ευρώ και πλήρωνε τον μπακάλη για να μπορεί να πληρώνει τους φόρους του, ήταν όλα τα λεφτά! Απορεί κανείς γιατί ο Πάνος δεν πρότεινε να διορίσει τους μισούς Έλληνες στο δημόσιο ώστε να τους πληρώνει το κράτος για να μπορούν οι υπόλοιποι να πληρώνουν τους φόρους! Τώρα πως θα τους πληρώνει... μόνο ο Πάνος ξέρει κι ας μην ανέφερε ούτε έναν αριθμό... 

Ρεσιτάλ ανοησίας, αμορφωσιάς, ασχετίλας και κουβέντας καφενείου όπως "θα κρατικοποιήσουμε την ΤτΕ και θα δανείζουμε με χαμηλό επιτόκιο" (φυσικά η ΤτΕ δεν μπορεί να κρατικοποιηθεί καθώς είναι μέτοχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και όποια κρατική παρέμβαση θα την θέσει αυτόματα εκτός ευρώ)... Λύπη μόνο για όσους τον ψηφίζουν και πιστεύουν ότι έχει τις λύσεις στο τσεπάκι]


Σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος χαρακτηρίζοντας το εγκληματική οργάνωση. Ο κ.Καμμένος προχώρησε σε αυτή την άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Χαριλάου Τρικούπη με αφορμή τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star δήλωσε: «Εγώ δεν διαφωνώ πως το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση» και πρόσθεσε : «Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος, είναι ο κύριος Μαντέλης, όπως ο κύριος Παπαντωνίου... Γιατί τους καλύπτανε;». Στην επίθεση που εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δεν άφησε εκτός ούτε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο επιρρίπτοντας του ευθύνες για τον νόμο για τα υποβρύχια.

Υπενθυμίζεται πως στελέχη της Χρυσής Αυγής ήταν αυτά που είχαν αποκαλέσει το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση.

Ντόλιος: «Συνήγορος της Χρυσής Αυγής ο Καμμένος»

Συνήγορο της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, τον Πάνο Καμμένο, με αφορμή τις δηλώσεις του: «Νομίζω ότι θα ήταν φρόνιμο να υποστεί με το δημόσιο λόγο αυτά τα οποία υπέστη ο κ. Τζιτζικώστας, μετά τη γκάφα τη γνωστή, την οποία έκανε», ανέφερε ο κ. Ντόλιος, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σκουρλέτης: Προφανώς και δεν είναι το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση

Παράλληλα και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στράφηκε κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ για τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως «προφανώς και δεν είναι εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ».