23 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζουν αμετανόητοι οι... κοπανατζήδες... αφού ξέρουν ότι ο Κυριάκος δεν απολύει κανέναν

Άδεια από τη.... σημαία έπαιρνε κάθε μέρα ένας ταχυδρομικός διανομέας στην Κρήτη, ο οποίος αποχωρούσε από την υπηρεσία του στις 11 το πρωί προκειμένου να εργαστεί σε τουριστικό κατάστημα που διατηρούσε η σύζυγός του, όπως έδειξαν οι έλεγχοι του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης τον Οκτώβριο. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος εντοπίστηκε μετά από καταγγελία.

Εν τω μεταξύ, ιδιαιτέρως φιλάσθενοι και... ξεχασιάρηδες αποδείχθηκαν οι υπάλληλοι σε υπηρεσία δήμου, καθώς οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ότι οι αναρρωτικές άδειες που λάμβαναν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα ήταν αδικαιολόγητα πολλές.

Επίσης, στην ίδια υπηρεσία οι υπάλληλοι... ξέχασαν ότι υπάρχουν δελτία ημερήσιας παρουσίας, καθώς είχαν να τα συμπληρώσουν από τον Οκτώβριο του 2012!

Την ημέρα που οι επιθεωρητές πραγματοποίησαν σε υπηρεσία αιφνιδιαστικό έλεγχο οι 7 από τους 33 υπαλλήλους δαίνεται πως... έχασαν το δρόμο τους προς την υπηρεσία, καθώς καθυστέρησαν να προσέλθουν για εργασία.

Οι υπάλληλοι ενός άλλου δήμου φρόντιζαν να μην αναγράφουν στα χειρόγραφα δελτία παρουσίας την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης, έτσι ο έλεγχος για τυχόν καθυστερήσεις ήταν αδύνατος, όπως διαπίστωσαν οι επιθεωρητές.

Να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι των Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα όχι μόνο στην Κρήτη αλλά και σε όλη τη χώρα.