05 Οκτωβρίου 2013

Μαθητής προσπάθησε να βιάσει καθηγήτριά του!

Pίσω από τα κάγκελα της φυλακής για όλη του τη ζωή ενδέχεται να βρεθεί ένας 21χρονος, ο οποίος έστησε καρτέρι σε καθηγήτριά του, με σκοπό να την βιάσει!

Ο David Velasquez κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για απόπειρα απαγωγής με σκοπό τον βιασμό, για την υπόθεση που πριν από περίπου ένα χρόνο είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, τον Ιανουάριο του 2012, ο μαθητής, φορώντας κουκούλα και κρατώντας μαχαίρι, έστησε καρτέρι στην καθηγήτρια (το όνομα της οποίας δεν έχει δωθεί στη δημοσιότητα) πίσω από κάδους απορριμμάτων στο πάρκινγκ του σχολείου. Όταν η καθηγήτρια κατευθύνθηκε προς το αμάξι της, ο Velasquez φέρεται να της επιτέθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι, την έριξε κάτω και της άνοιξε τα πόδια...

Η καθηγήτρια άρχισε να φωνάζει και ο επίδοξος βιαστής τράπηκε σε φυγή, ενώ ο ίδιος υποστήριξε στο δικαστήριο πως ήθελε απλά να... την τρομάξει!

Το δικαστήριο δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς τους 21χρονου, ο οποίος κρατείται με εγγύηση 1 εκατομμυρίου δολαρίων και περιμένει την 8η Νοεμβρίου για να μάθει την ποινή του.