11 Οκτωβρίου 2013

Για γκάφα της γυναίκας του μιλάει ο Ρουπακιάς

Εκνευρισμένος με τη σύζυγό του, φέρεται να είναι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα καθώς όπως προκύπτει από τηλεφωνική συνομιλία με την αδελφή του, που κατέγραψε η αντιτρομοκρατική, μέσα από τις φυλακές Μαλανδρίνου αναφέρει πως η γυναίκα του έκανε γκάφα και αποκάλυψε και τους υπόλοιπους του πυρήνα της Νίκαιας.

Ο διάλογός τους είναι αποκαλυπτικός:

Γ. Ρουπακιάς: Της το 'πα και μου λέει θα ζητήσει συγγνώμη, της το 'πα και η άλλη να πούμε, σου τα 'πε, η άλλη, να πούμε άλλη χαζή, μου τα έκανε μαντάρα, με έβαλε δέκα χρόνια μέσα ακόμη, να πούμε, με τις μ.... της.

Αδελφή Ρουπακιά: Ποια βρε;

Γ. Ρουπακιάς: Η γυναίκα μου με τις μ......, που πήγε και κατέθεσε.

Αδελφή Ρουπακιά: Γιώργο είναι βαρύ το αδίκημα που έχεις κάνει, το 'χεις πάρει χαμπάρι;

Γ. Ρουπακιάς: Ρε κατάλαβες τι σου 'πα, δεν είναι αυτό. Της είπα να πάει στο σπίτι και να δώσει στους αστυνομικούς για να μην τα κάνουν κ... στο σπίτι όλα τα πράγματα και αυτή έπιασε και τα έδωσε αλλού, τη μια λέει ότι τα έκαψε, την άλλη λέει έτσι και στο τέλος κάρφωσε και τους άλλους και πήγανε στο σπίτι τους, γιατί να τους μπλέξει τους άλλους που πήγε τα πράγματα;

Προθεσμία πήρε ο Ρουπακιάς

Σήμερα ο Γ. Ρουπακιάς φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Μέσω των συνηγόρων του ζήτησε και προθεσμία για να δώσει εξηγήσεις την ερχόμενη Τρίτη, και μεταφέρθηκε εκ νέου στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ο Ρουπακιάς, θεωρείται στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης αφού εκτός από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, που αποδεδειγμένα είχε πριν και μετά το φονικό με τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη, από τις καταθέσεις μαρτύρων φαίνεται ότι κατείχε θέση κλειδί στην τοπική οργάνωση.

Παράλληλα, μετά την εντολή των ανακριτών για έρευνα των οικονομικών της Χρυσής Αυγής, αφού υπάρχουν ενδείξεις ξεπλύματος βρώμικου χρήματος αλλά και φορολογικές παραβάσεις, το ΣΔΟΕ πιάνει δουλειά, αρχίζοντας με τα βιβλία του κόμματος και ανάλογα με τα ευρήματα θα επεκταθεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς, με τη συνδρομή της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

megatv.com