02 Οκτωβρίου 2013

Άσο ημίχρονο, διπλό τελικό...

Την πάτησε ο Πρωθυπουργός με το θέμα της Χρυσής Αυγής... Μπορεί η γκάφα να ανήκει στους Δένδια-Αθανασίου κατά κύριο λόγο αλλά οι εξελίξεις φαίνεται πως γυρνάνε μπούμερανγκ στην κυβέρνηση...
Aπό την αρχή αυτό το θέμα έκαιγε. Χωρίς στοιχεία δε μπορείς να κλείσεις κανέναν φυλακή και ο κ.Δένδιας δυστυχώς δε θα κάνει το κομμάτι του. Αντιθέτως, έκανε γκάφα ολκής. Γκάφα που θα πρέπει κανονικά να του επιφέρει κυρώσεις αφού το επικοινωνιακό πλήγμα της κυβέρνησης είναι τεράστιο.

Δεν έγιναν Άγιοι οι Χρυσαυγίτες εν μία νυκτί. Το να τους σέρνεις όμως χωρίς στοιχεία στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ(ημέρα Σάββατο για να μην μπορούν να βγουν μέχρι Δευτέρα και να κάνουν τα ΜΜΕ επίσης το κομμάτι τους), δυστυχώς γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της παράταξης του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Και τώρα ποιος θα απολογηθεί για το φιάσκο; Ποιος θα καλύψει το επικοινωνιακό φάουλ που χρεώθηκε στην κυβέρνηση; Σόρρυ φίλοι μου στην Συγγρού αλλά όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε. Εδώ και καιρό δεν ακούτε τον κόσμο.

Ο Σαμαράς δείχνει να έχει πορεία. Οι άνθρωποι γύρω του όμως είναι χειρότεροι και από αυτούς που περιέβαλαν τον Καραμανλή. Το μόνο θετικό για τον Σαμαρά και τη ΝΔ είναι πως με τέτοιο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνάει για άλλα 20 χρόνια τουλάχιστον.

B.