02 Οκτωβρίου 2013

Απόδειξη πολιτικής δίωξης: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος!

Όλοι οι καραγκιόζηδες και οι κατηγορούμενοι που μιλούσαν για πολιτική δίωξη τι έχουν να πούνε τώρα (θυμίζω για να προλάβω τους ηλίθιους ότι τη δίωξη δεν την άσκησε ο Δένδιας αλλά η ίδια δικαιοσύνη που σήμερα δεν τους προφυλάκισε); Ο Δένδιας έστειλε τα στοιχεία στη δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη τα αξιολόγησε, άκουσε τους μάρτυρες και τους κατηγορούμενους και έκρινε ότι για τους τρεις δεν υπάρχει λόγος προφυλάκισης... Μεταξύ μας ήταν και άσχετοι με το φόνο και δεν υπάρχουν καν τηλεφωνήματά τους... Στο τέλος ο μόνος βλάκας θα είναι ο Δένδιας που αν δεν προχωρήσει η υπόθεση όπως υποσχόταν πρέπει να μας αδειάσει τη γωνία γιατί δεν μπορεί να ξεφτιλίζει ολόκληρη κυβέρνηση παραμυθιάζοντας τον Πρωθυπουργό ότι έχει αποδείξεις και σε δηλώσεις του να μιλάι για "εγκληματική οργάνωση" με αποδείξεις πούτσ@ς μπλε

Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους αποφάσισαν να αφήσουν οι ανακριτικές αρχές τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Ηλία Παναγιώταρο και τον Νίκο Μίχο.

Προφυλακιστέος, αντίθετα...
κρίθηκε ο Γιάννης Λαγός, μόνο για τον οποίο υπήρχαν προφανώς επαρκή στοιχεία για τον συνδέσουν με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.