10 Οκτωβρίου 2013

Αnonymous προς Χρυσή Αυγή: Η φωνή σας θα παύσει

Με μήνυμα τους οι Anonymous επανεμφανίζονται, παρεμβαίνοντας στην ελληνική πραγματικότητα με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Στο μήνυμα τους προς τη Χ.Α., αναφέρουν μεταξύ άλλων:«Είστε δολοφόνοι και εχθροί της δημοκρατίας, αυτή η συμπεριφορά δε θα είναι πλέον ανεκτή…
Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο». Ταυτόχρονα καλούν όλους τους Anonymous «στα όπλα» σε μια παγκόσμια δράση κατά της Χρυσής Αυγής στις 26 Οκτωβρίου. Απευθυνόμενοι στη Χ.Α. με αφορμή τις επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων τονίζουν:

«Είστε ενάντια στην ελευθερία του λόγου. Εκφοβίζετε τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται για τα ιδανικά τους και επιτίθεστε στους πολιτικούς σας αντιπάλους, αλλά απαιτείτε υποκριτικά αυτό ακριβώς το ίδιο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου για τον εαυτό σας, επιτιθέμενοι σε δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης». Το μήνυμα καταλήγει με μια απειλή προς τους χρυσαυγίτες: «Έχετε καταδικαστεί για πολλά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Την προσοχή μας τράβηξε αυτή η υποκριτική στάση σας που αντικατοπτρίζει τους εγκληματίες – είδωλα που σας εμπνέουν. Οι ενέργειές σας θα έχουν επιπτώσεις. Αυτό το κόμμα θα σταματήσει μια για πάντα και η φωνή του θα παύσει από το διαδίκτυο. Είναι ώρα να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας. Ο φασισμός είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που πρέπει να καταπολεμηθεί και να εξαλειφθεί».



Πηγή: www.lifo.gr