25 Οκτωβρίου 2013

Ολοι παρακολουθούνται τελικά-Επιβάτης τρένου κρυφάκουσε πρώην διευθυντή της NSA και τον ξεφτίλισε στο Twitter

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε ένας πολίτης τον πρώην διευθυντή της NSA. Γιατί ο άνθρωπος που ήταν επικεφαλής της υπηρεσίας που... κρυφακούει όλο τον κόσμο διαπίστωσε πως τελικά υπάρχει θεία δίκη και στην κατασκοπεία.

Ο Μάικλ Χέιντεν ήταν σε τρένο και έδινε τηλεφωνικές συνεντεύξεις για τη δράση της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Με μία λεπτομέρεια. Αποτελούσε για τους δημοσιογράφους πηγή με την προϋπόθεση να μην τον κατονομάσουν. Αλλά δεν είχε υπολογίσει πως κάποιος πίσω του τον κρυφάκουγε.

Ηταν ένας άσχετος επιβάτης, ο Τομ Μάτζι, ο οποίος μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και ξεφτίλισε τον Χέιντεν στα social media. Γράφοντας μανιωδώς στο Twitter, ο Μάτζι αποκάλυψε ακριβώς τι γινόταν. Οτι ο πρώην διευθυντής της NSA δίνει συνεντεύξεις, το γεγονός ότι δεν επιθυμεί να δημοσιευθεί το όνομά του στα κείμενα με τις πληροφορίες και βέβαια το τι ακριβώς έλεγε.

Ακολούθησε... φρενίτιδα στο Twitter και βέβαια κάποια στιγμή ειδοποιήθηκε για το γεγονός και ο Χέιντεν, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να πλησιάσει τον επιβάτη που του... χάλασε τη δουλειά. Τι έκανε τότε ο Μάτζι; Πολύ απλά, το «τουίταρε» και αυτό μαζί με τη φωτογραφία του με τον γκαφατζή πρώην διευθυντή.

iefimerida.gr