10 Νοεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Έγιναν ρόμπα με τα 1.000 άτομα και τους φταίει ο Μουρούτης που τους ξεβράκωσε

Διαδικτυακός «πόλεμος» ανάμεσα στον διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Μουρούτη και το left.gr που ενοχλήθηκε, ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής με αφορμή μια φωτογραφία που ανάρτησε ο πρώτος από τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τη Βουλή.
«Ωρα 6 - Η επανάσταση καθυστερεί - Η πλατεία Συντάγματος ανθίσταται - Η ανατροπή στο πεζοδρόμιο... αναβάλλεται» έγραψε ο κ. Μουρούτης στο λογαριασμό του στο Twitter ποστάροντας ταυτόχρονα μια φωτογραφεία της άδειας πλατείας Συντάγματος.

Το left.gr αντέδρασε αμέσως σημειώνοντας σε ανάρτησή του: Δεν βλέπει κόσμο στο Σύνταγμα ο Γ. Μουρούτης. Έτσι ισχυρίζεται στο twitter ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά... Mόνο που η φωτογραφία που χρησιμοποιεί είναι από πρόπερσι».

«7:15 οι συγκεντρωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ δεν ξεπερνούν τους 70», έγραψε αργότερα ο κ. Μουρούτης, ενώ στη λεζάντα άλλης φωτογραφίας που ανάρτησε σχολίαζε: «Πανελλαδική κινητοποίηση Συριζα και Χ.Α. 200 ατόμων με αφίσες, ηχορύπανση και συναυλίες για ανατροπή στο πεζοδρόμιο».







Λίγο αργότερα ο Γιώργος Μουρούτης ανήρτησε σχόλιο γνωστού αριστερού που μιλάει για τη μικρότερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών και συνοδεύεται από φώτο που δείχνει την Αμαλίας άδεια μετά τη γωνία της πλατείας Συντάγματος