09 Νοεμβρίου 2013

Πάνω από 10.000 κλήσεις για τη μικρή Μαρία!

Οικογένειες ζητούν ακόμα και να την υιοθετήσουν

Χιλιάδες κλήσεις δέχεται το Χαμόγελο του Παιδιού από διάφορες οικογένειες στον κόσμο οι οποίες ενδιαφέρονται για την μικρή Μαρία, ενώ πολλές από αυτές ζητούν ακόμα και αν την υιοθετήσουν!

Όπως ανάφερε η κοινωνική λειτουργός κ. Κακαρούμπα, «μέχρι σήμερα έχουμε λάβει πάνω από 10.000 κλήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο προκειμένου να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη Μαρία, τη διάθεση τους να προσφέρουν οτιδήποτε θα μπορούσε να την ευχαριστήσει ακόμα και το ενδιαφέρον τους να την υιοθετήσουν σε περίπτωση που υπάρχει αυτή η δυνατότητα»

Όσον αφορά στην κατάσταση της μικρής ξανθιάς «είναι καλά, εξακολουθεί να δέχεται με ευχαρίστηση την φροντίδα των ανθρώπων μας και παραμένει σε προστατευμένο περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από σχετικό αίτημα των ελληνικών αρχών, ο Διεθνής Οργανισμός Εγκληματολογικής Αστυνομίας εξέδωσε «κίτρινη ειδοποίηση» για τη μικρό κορίτσι.

H κίτρινη ειδοποίηση για την Μαρία περιλαμβάνει το προφίλ του DNA και μια φωτογραφία του κοριτσιού προς όλες τις χώρες μέλη του οργανισμού με έδρα τη Λιόν της Γαλλίας.