25 Νοεμβρίου 2013

Βάλτε τώρα στον πωπό τις κρυφές δημοσκοπήσεις: Πρώτη η ΝΔ μετά από 25 χρόνια στο ΤΕΕ- 12% πίσω απ' το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ με την αδερφή του Τσίπρα!!! (ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ)

Βαριά εκλογική ήττα του Τσίπρα (σε μια διαδικασία που συμμετείχαν 30.000 επιστήμονες) που βλέπει τη σκόνη της ΝΔ και έφαγε και 12 πόντους στο κεφάλι από το ψόφιο ΠΑΣΟΚ (ψεκασμένοι και ΧΑυγίτες ανύπρακτοι), παρότι πολιτικοποίησε τις εκλογές, όχι μόνο ψηφίζοντας με ζιβάγκο και κάμερες, αλλά έχοντας υποψήφια την αδερφή του και τον ξάδερφό του!

"Γαλάζιο" μετά από πολλά χρόνια βάφτηκε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, καθώς η ΔΚΜ που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία, θριάμβευσε στις εκλογές. Η νίκη του επικεφαλής Γιώργου Στασινού, αποκτά ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς ήρθε μετά από ένωση των δυνάμεων της κεντροδεξιάς (ΔΚΜ-ΔΑΠ) που τα προηγούμενα χρόνια κατέβαιναν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια αλλά και γιατί είναι η πρώτη νίκη της παράταξης στο ΤΕΕ, μετά από 25 χρόνια.

Η νίκη της παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ, αποτελεί και προσωπική ήττα του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι μηχανικός και πήγε να ψηφίσει συνοδευόμενος από φωτογράφους, ενώ εκτός των άλλων στα ψηφοδέλτια ήταν τόσο η αδερφή του, όσο και ο ξάδερφος του! Τελικά η Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών βγήκε 3η και καταϊδρωμένη με μόνο 10,9% και 12 ολόκληρες μονάδες πίσω από τη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ!!

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

2094

6.94


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΔΗΣΥΜ)695723.05



ΔΚΜ Ανανέωση Πρωτοπορία796426.39



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ329510.92


Όλα τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα εδώ