12 Νοεμβρίου 2013

Πατριώτες του κώλου ALERT: Τροϊκανοί κέντραραν με το αστέρι της Μερσεντές μηχανόβιο... αλλά αστόχησαν (VIDEO)

Η είδηση φυσικά είναι απλή: "ο γνωστός έλληνας κάφρος πήγε να χωθεί ανάμεσα σε αυτοκίνητο και πεζοδρόμιο για να προσπεράσει σε δρόμο που έχει μόνο μία λωρίδα" αλλά για το γέλιο θα την παρουσιάζουμε όπως την παρουσιάζουν οι λαϊκιστές δημοσιοκάφροι στους ηλίθιους και δείτε παρακάτω την πραγματική είδηση:
Αντί να κοιτάξουν τον άνθρωπο που σωριάστηκε έσπευσαν να δουν αν χτύπησαν το αυτοκίνητο!

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσαν οι τροικανοί την ώρα που έφταναν στο υπουργείο Οικονομικών για να το κρίσμο ραντεβού με τον Γ. Στουρνάρα.

Την ώρα που ετοιμάζονταν για αποβίβαση από το αυτοκίνητό τους, άνοιξε ο ένας την πόρτα χωρίς να ελέγξει αν έρχεται κάποιο όχημα με αποτέλεσμα να παρασύρει με την πόρτα του Ι.Χ. έναν επιβάτη μηχανής. Το απίστευτο είναι ότι ο άνθρωπος αφού σωριάστηκε κάτω, έμεινε μόνος αφού οι τροικανοί έσπευσαν όλοι να ελέγξουν αν το αυτοκίνητο έπαθε κάποια ζημιά.

newsit.gr / parapolitika.gr
Φυσικά η πραγματική είδηση είναι ότι το μηχανάκι χτύπησε τον τροϊκανό και όχι το αντιθετο. Διαβάστε:

Μηχανάκι χτύπησε εκπρόσωπο της Τρόικα έξω από το υπουργείο Οικονομικών

Τροχαίο ατύχημα είχε εκπρόσωπος των τεχνικών κλιμακίων, έξω από το υπουργείο Οικονομικών όταν ένα μηχανάκι τον χτύπησε την ώρα που εκείνος κατέβαινε από το αυτοκίνητο.

Ο εκπρόσωπος των δανειστών άνοιξε την πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και κατέβηκε, ωστόσο εκεί τη στιγμή ένα μηχανάκι που κινούνταν επί της οδού Νίκης, έπεσε πάνω του. Τον έριξε κάτω, αλλά ο εκπρόσωπος δεν τραυματίστηκε και ήδη βρίσκεται στο υπουργείο.

iefimerida.gr