11 Νοεμβρίου 2013

BINTEO-Τον έκανε τρελό ο Αντώνης: -Τσίπρας: Κοιτάξτε με κ Πρωθυπουργέ -Σαμαράς: Κοιτάω αλλού για να μη γελάσω!

Από το ξεκίνημα της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο στον Αλέξη Τσίπρα και αναρωτήθηκε: «Φτάσατε να ζητάτε από μαθητές να ρίξουν την κυβέρνηση. Κύριε Τσίπρα, έχετε χάσει την αίσθηση του μέτρου και της σοβαρότητας;»

Στη συνέχεια o Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε πως «Δεν θα σας κάνω κ.Τσίπρα τη χάρη. Εκλογές θα γίνουν το 2016».

«Ζητάτε να αποδυναμωθεί η Ελλάδα μπροστά στους δανειστές της» είπε ακόμα ο Πρωθυπουργός και σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εναλλακτικές λύσεις.

«Σας τελείωσε η επανάσταση, δεν βρίσκετε ανταπόκριση από τον κόσμο» τόνισε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα ότι παίζει θέατρο κοινοβουλευτικής παρέμβασης και πως επιδιώκει να κατευνάσει το ίδιο του το κόμμα.

Συνεχίζοντας την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαμαράς τόνισε πως «έχετε να διανύσετε μια τεράστια απόσταση από το γελοίο στο σοβαρό».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη ομιλία Τσίπρα στο Τέξας ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για αντιφάσεις, τονίζοντας πως «ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει σύγχυση και αντιφάσεις».

Επίσης, ο κ. Σαμαράς υποστήριξε πως «Η Ελλάδα έχει πετύχει την πιο θεαματική μείωση επιτοκίων και εσείς ακόμη ψάχνετε πώς θα μειώσετε τα επιτόκια. Η Ελλάδα θα έχει βγει από το Μνημόνιο και ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη θα σκέφτεται πως θα επαναδιαπραγματευθεί».

«Η χώρα σας αφήνει πίσω κ. Τσίπρα» είπε ακόμη ο Πρωθυπουργός και αναρωτήθηκε για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με το Μνημόνιο.

Οδηγούμε τη χώρα σε ανάκαμψη, δήλωσε ο πρωθυπουργός και εσείς, είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θέλετε να ακυρώσετε αυτή την πορεία.

Για το θέμα του free wi-fi, για το οποίο ο Πρωθυπουργός δέχθηκε έντονη κριτική, ο κ. Σαμαράς τόνισε πως αποτελεί μία πολύ σημαντική επένδυση για τη χώρα, αλλά όπως είπε “πολλές φορές ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο ξεπερασμένος και από τους δεινόσαυρους. Jurassic Park”.

Τσίπρας: Καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας γιατί αποτύχατε σε όλα

«Καταθέσαμε πρόταση δυσπιστίας γιατί αποτύχατε σε όλα, γιατί εκεί έξω άνθρωποι αναζητούν την τροφή τους στα σκουπίδια», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Διαλύσατε την κοινωνία, και η κοινωνία δεν σάς νομιμοποιεί πια. Οι από κάτω δεν σάς θέλουν, κι εσείς δεν μπορείτε πια. Καλούμε με δυο λόγια τη Βουλή να εναρμονιστεί με τη πραγματικότητα στη χώρα και στο λαό».



Τσίπρας στον Σαμαρά: Κοιτάξτε με κύριε Πρωθυπουργέ δεν είναι κακό

Ο διάλογος του Αλέξη Τσίπρα με τον Αντώνη Σαμαρά ήταν μία από τις χαλαρές στιγμές της έντονης βραδιάς στο Κοινοβούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



-Τσίπρας: Γίνεστε περισσότερο γελοίοι από ό,τι η πολιτική σας περί επιτυχίας

-Σαμαράς:"Δεν σας κοιτώ για να μην γελώ"

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, ο Αντώνης Σαμαράς ξέσπασε σε ειρωνικά χειροκροτήματα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το ακόλουθο σχόλιο: "Χειροκροτάτε, χειροκροτάτε, γίνεστε περισσότερο γελοίοι από ό,τι η πολιτική σας περί επιτυχίας".

Για να του απαντήσει ο Πρωθυπουργός:"Δεν σας κοιτώ για να μην γελώ".



Τσίπρας: Τώρα δεν θα γελάσετε κ. Γεωργιάδη

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι», τόνισε ο κ. Τσίπρας, παρεμβάλλοντας μία αναφορά στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας: «Τώρα, δεν θα γελάσετε κ. Γεωργιάδη».

«Δεν μας αφορούν κυρίες και κύριοι της κυρβενητικής πλειοψηφίας τα σενάρια που σας τρομοκρατούν», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Δείτε το βίντεο:



ΣΑΜΑΡΑΣ: Κύριε Τσίπρα σας κοιτάω και σας ρωτάω...

Η απάντηση του Πρωθυπουργού στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προσωπική. Στην αρχή της ομιλίας του ο Αντώνης Σαμαράς είπε στον Αλέξη Τσίπρα:Κύριε Τσίπρα σας κοιτάω και σας ρωτάω.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



ysterografa.gr / enikos.gr