18 Νοεμβρίου 2013

Φιλεύσπλαχνος Κασιδιάρης σε βουλευτές ΝΔ: Αν δεν βγαίνετε ελάτε στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής να φάτε από εμάς

Προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την αντιπαράθεση για το ύψος της βουλευτικής αποζημίωσης κάνει η Χρυσή Αυγή με τον Ηλία Κασιδιάρη να λέει από το βήμα της Βουλής: «Τη στιγμή που ο κόσμος πεινάει και πέφτει από τα μπαλκόνια είναι πολιτική αλητεία οι βουλευτές να διαμαρτύρονται για το ύψος του μισθού τους».

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΧΑ προανήγγειλε ότι το κόμμα του προφυλακισθέντος Νίκου Μιχαλολιάκου θα καταθέσει στη Βουλή τροπολογία μέσω της οποίας θα ζητά η αποζημίωση του βουλευτή να εξισώσενεται με το μισθό του πρέσβη που ανέρχεται σε 1.899 ευρώ.

Οι βουλευτές της ΝΔ φώναζαν και αντιδρούσαν έντονα για τα λεγόμενα του κ. Κασιδιάρη με τον εκπρόσωπο τύπου να προκαλεί περαιτέρω λέγοντας: «Οποιος έχει πρόβλημα και δεν βγαίνει να έρθει στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής».

Σημειώνεται ότι όλα τα κόμματα εκτός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα καταψηφίσουν τον προϋπολογισμό της Βουλής ο οποίος συζητείται αυτή την ώρα στην Ολομέλεια. Οι εισηγητές των κομμάτων της αντιπολίτευσης στις τοποθετήσεις τους επισημαίνουν ότι στον προϋπολογισμό θα έπρεπε να προβλέπεται μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης αλλά και περικοπή των κονδυλίων που προορίζονται για τα έξοδα γραφείου τους.

http://www.iefimerida.gr/node/131061#ixzz2l1X2eU00