09 Νοεμβρίου 2013

Γελάει το σύμπαν με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διαδώσει ότι ο Σαμαράς δήλωσε «κουρασμένος» (ΦΩΤΟ)

Και πως θα μπορούσε να έχει επιτυχία η παραπληροφόρηση όταν αναλαμβάνει να τη διαδώσει ο Κώστας Βαξεβάνης τον οποίο χρησιμοποιεί σαν πηγή ο Ν. Παππάς, ο διευθυντής του γραφείου του Τσίπρα...

Κάποιοι ΣΥΡΙΖΑίοι λοιπόν, όπως ο κρατικοδίαιτος Κώστας Βαξεβάνης διαδίδουν ότι ο Α. Σαμαράς είπε...
ότι είναι "κουρασμένος" θέλοντας να δημιουργήσουν κλίμα ανάλογο με τα τελειώματα του "κουρασμένου" επίσης Καραμανλή όπως διέδωσε ο Χατζηνικολάου.


Φυσικά ο Γ. Μουρούτης διαψεύδει ότι ο Πρωθυπουργός είπε ότι είναι "κουρασμένος".


Διαβάστε τι πραγματικά είπε ο Σαμαράς, όπως το μεταφέρουν οι παρόντες και διαβάστε και στο τέλος τι προσθέτουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι σαν τον Βαξεβάνη που δεν ήταν καν παρών στη συζήτηση του Σαμαρά με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες
Για δηλητηρίαση του πολιτικού κλίματος, από μία πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που έρχεται σε μία κρίσιμη διαπραγματευτικά στιγμή, μίλησε ο πρωθυπουργός, σε «πηγαδάκι» που στήθηκε στη Βουλή.
Ο Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, επανέλαβε ότι το 2013 θα κλείσει με πλεόνασμα για το οποίο παραδέχθηκε ότι μήνες πριν δεν το περίμενε ούτε η τρόικα ούτε η κυβέρνηση.
Σημειώνοντας δε ότι εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους ως δανειστές και εμείς ως δανειζόμενοι, υποστήριξε ότι το θέμα είναι να βγει η χώρα από τη μέγγενη και πως δικαιώματα δίνει κανείς όταν δεν πετυχαίνει τους στόχους του…
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους που μαζεύτηκαν γύρω του, σημείωσε πως γίνονται αλλαγές στον ενιαίο φόρο ακινήτων στην κατεύθυνση να γίνει πιο δίκαιος.
Αντώνης Αντωνόπουλος
star.gr
Δείτε και τι έχουν προσθέσει στο ρεπορτάζ οι ΣΥΡΙΖαίοι:

«Ο κ. Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να αναφέρθηκε και στη Χρυσή Αυγή λέγοντας πως οι άνθρωποι οι οποίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή θα επιστρέψουν στην Νέα Δημοκρατία, ενώ είπε, πάντα όπως λένε οι πληροφορίες, πως είναι κουρασμένος, κάτι το οποίο δικαιολογείται από το βαρύ του πρόγραμμα.»