12 Νοεμβρίου 2013

Ο Πάγκαλος γελάει και κοροϊδεύει Ραχήλ και Ζωή

Τη στάση της Ραχήλ Μακρή, αλλά και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή το περασμένο Σάββατο καυτηρίασε με δηλώσεις γεμάτες υπονοούμενα ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος, αφού παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ανέβει στα κάγκελα αναφέρθηκε στη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων χωρίς πάντως να την κατονομάσει.

«Όταν έχεις μια κυρία από τη Βουλή που όχι μόνο σκαρφαλώνει αλλά κάθεται πάνω στα κάγκελα που είναι και μυτερά...», είπε με νόημα ο κ. Πάγκαλος

«Και η άλλη κυρία φωνάζει βοήθεια... ενώ μπροστά της είναι καμιά 10αριά πολύ όμορφα παιδιά από τα ΜΑΤ, που της έχουν γυρισμένη την πλάτη», συνέχισε ο κ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ την οποία επίσης δεν κατονόμασε. «Ελπίζω να χρησιμοποιούν μεταξύ τους, τους ψυχιάτρους στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε και το ενδεχόμενο κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, λέγοντας πως η Κουμουνδούρου δεν έχει εναλλακτική επιλογή συμμαχιών.

Ο κ. Πάγκαλος αναγνώρισε πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα, προσθέτοντας όμως ότι «αν λήξει το μνημόνιο, όσο γρήγορα φούσκωσε μπορεί να ξεφουσκώσει».

star.gr