11 Νοεμβρίου 2013

Συγκλονιστικό βίντεο από ληστεία στη Λεμεσό

Ώρα δέκα και τρία πρώτα λεπτά. Περιπολικό του ΟΠΕ Λεμεσού εντοπίζει τους τρεις Ιρανούς δράστες του κοσμηματοπωλείου να κινούνται πεζοί στο παραλιακό δρόμο. Οι ληστές αντιλαμβάνονται την αστυνομία και τρέχουν να γλιτώσουν σε πάροδο του παραλιακού.

Ο οδηγός του περιπολικού τους καταδιώκει και προτού διαφύγουν από ιδιωτικό χώρο στάθμευσης επιχειρεί να τους ακινητοποιήσει, χτυπώντας τους με το περιπολικό. Παρά το κτύπημα που δέχεται ο ένας δράστης που κρατούσε την τσάντα με τα κλοπιμαία, σηκώνεται και τρέχει να γλιτώσει. Το ακολουθεί πολίτης και δευτερόλεπτά αργότερα σπεύδει και ένστολος αστυνομικός ο οποίος ανασύρει πιστόλι. Λίγα λεπτά αργότερα ο πολίτης επιστρέφει κρατώντας την τσάντα με τα κλοπιμαία.

Στο σημείο της σύλληψης ο αστυνομικός επιχειρεί να συλλάβει τον δράστη ο οποίος του επιτίθεται. Στις αποκλειστικές εικόνες που αποκαλύπτουν οι ΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διακρίνεται επίσης γυναίκα να ζητά από αστυνομικούς να βοηθήσουν τον ένστολο συνάδελφό τους που παλεύει με τον δράστη. Μετά την πάροδο λίγων λεπτών και οι τρεις συλλαβάνονται και οδηγούνται με χειροπέδες σε περιπολικό της άμεσης επέμβασης. Η ληστεία διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη σε κοσμηματοπωλείο στη συμβολή των οδών Ανεξαρτησίας και αγίου Ανδρέου. Στην ανάκριση οι δράστες παραδέχθηκαν τουλάχιστο ακόμη δύο ληστείες κοσμηματοπωλείων σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.



http://www.sigmalive.com/news/local/75577#sthash.hd6jZhdN.dpuf