08 Νοεμβρίου 2013

Σάλος πάλι με το δήμαρχο του Τορόντο που εμφανίζεται σε βίντεο μεθυσμένος να λέει και να κάνει ασυναρτησίες [βίντεο]

Τον... ασυμμάζευτο φαίνεται ότι έχει ο δήμαρχος του Τορόντο, ο οποίος πριν καλά καλά περάσει μια εβδομάδα από τότε που δημοσιεύτηκε βίντεο στο οποίο φαίνεται να καπνίζει κρακ, το φως της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη βίντεο που τον εκτθέτει διεθνώς.

Στο τελευταίο βίντεο διάρκειας 80 δευτερολέπτων που κάνει το γύρο του κόσμου και πρωτοδημοσίευσε η εφημερίδα Toronto Star ο δήμαρχος του Τορόντο εμφανίζεται ταραγμένος, να παραληρεί και να χτυπάει τα χέρια του μεταξύ τους. Στο βίντεο απεικόνιζεται ένα ακόμη πρόσωπο που τον παροτρύνει να συνεχίσει.

«Ή αυτός θα πεθάνει ή εγώ» ακούγεται να λέει, καθώς και να αναφέρεται σε κάτι που συμβαίνει «σ' αυτό το ρινγκ». «Χρειάζομαι δέκα λεπτά για να βεβαιωθώ ότι είναι νεκρός. Θα έχουν όλα τελειώσει σε πέντε λεπτά», προσθέτει.

Ο δήμαρχος του Τορόντο αμέσσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ζήτησε δημοσίως συγνώμη και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να πω, ξανά, είναι ότι έχω κάνει λάθη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαβεβαιώσω το λαό ότι...απλά ήθελα να σας πω ότι είδα το βίντεο, είναι εξαιρετικά ντροπιαστικό» είπε. «Προφανώς ήμουν πολύ, πολύ μεθυσμένος».