17 Νοεμβρίου 2013

Οργή Καραμανλή για τα σενάρια ανατροπής Σαμαρά: Όποιος υπονομεύσει τον Σαμαρά θα με βρει απέναντί του

Τα παπαγαλάκια που κάνουν και τους υπερασπιστές του Καραμανλή, δεν θα μας πούνε ότι ο Καραμανλής στηρίζει Αλέξη και Πάνο;

Εντονη φαίνεται πως είναι η δυσφορία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για τα σενάρια που κάνουν λόγο για αλλαγή πρωθυπουργού και αντικατάσταση του Αντώνη Σαμαρά.

Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής», βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που είναι σε επικοινωνία με τον πρώην πρωθυπουργό μεταφέρουν την οργή του και την απόφασή του να μην επιτρέψει σχηματισμό κυβέρνησης με άλλο πρωθυπουργό.

«Μια επιχείρηση αλλαγής εκλεγμένου πρωθυπουργού χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές αποτελεί πολιτική ανωμαλία που παραπέμπει σε άλλες εποχές» φέρεται πως είναι η θέση του Κώστα Καραμανλή.

Οπως ήταν αναμενόμενο η είδηση προκαλεί ικανοποίηση στο Μαξίμου με το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά να... τρίβει τα χέρια του για τη στήριξη από τον πρώην επικεφαλής της Νέας Δημοκρατίας.

«Μπορεί να μη συμφωνεί σε όλα με την κυβέρνηση, μπορεί να έχει επιφυλάξεις με επιλογές και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έμενε απαθής σε μια τέτοια προσπάθεια υπονόμευσης της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά», σημειώνουν οι βουλευτές και συμπληρώνουν «Γνωρίζοντας πως απέναντί τους θα έχουν και τον πρώην πρωθυπουργό, θα το ξανασκεφτούν, διότι θα καταλάβουν ότι μια τέτοια επιχείρηση το μόνο αποτέλεσμα που θα είχε είναι να εκτεθούν οι ίδιοι στα μάτια της κοινής γνώμης και να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί τους στόχοι».