06 Νοεμβρίου 2013

ΧΑ: Δεν δώσαμε στη δημοσιότητα το βίντεο – Γεωργιάδης: Προσπάθεια αξιοποίησης της διπλής δολοφονίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαψεύδει η Χρυσή Αυγή ότι το βίντεο που παρουσιάζει καρέ – καρέ τη στυγερή δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο δόθηκε στη δημοσιότητα από το ίδιο το κόμμα.

Η αστυνομία αρνείται ότι διέρρευσε το νέο βίντεο, ενώ ο βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Παναγιώταρος δήλωσε στον Άρη Πορτοάσαλτε ότι το κόμμα του δεν έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα.

Ο κ. Παναγιώταρος, παραδέχτηκε ωστόσο ότι το βίντεο μάλλον είναι από το κλειστό κύκλωμα των γραφείων της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο.

Αμφισβήτησε δε, ότι η αστυνομία δεν έδωσε το βίντεο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βγήκαν στην δημοσιότητα δικογραφίες και καταθέσεις μαρτύρων.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος κατονόμασε δε, ως ηθικούς αυτουργούς της διπλής δολοφονίας τους Αντώνη Σαμαρά και τον Νίκο Δένδια.

«Κάποιοι έβριζαν τους νεκρούς, ότι ήταν δικοί μας άνθρωποι οι δολοφόνοι οτι εμείς βάλαμε εμείς αυτοί θα πρέπει να δώσουν λόγο για τα λόγια τους. Κάποιοι ελέγχονται για την αξιοπιστία και την εντιμότητα τους και ένας αρχηγός ενός κόμματος και κάποιοι άλλοι βρίσκονται μέσα. Είμαστε κατηγορούμενοι όχι ένοχοι (...) βγαίνει ο πρωθυπουργός και λεει ‘λιώστε τους’ έχει αποφανθεί η Δικαιοσύνη; βγήκε η απόφαση;» διερωτήθηκε.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Παρέμβαση Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ

Μιλώντας για το ίδιο θέμα στο σταθμό μας ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι η δολοφονία των δύο παιδιών στο Νέο Ηράκλειο δεν μπορεί να αποτελέσει «πλυντήριο» για την Χρυσή Αυγή.

Είπε ακόμη ότι η προσπάθεια να αξιοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή η δολοφονία των δύο νέων είναι σε απόλυτη αντίθεση με την γραμμή που ακολούθησαν οι γονείς των θυμάτων που έχουν δώσει το μήνυμα της ενότητας και των χαμηλών τόνων. «Ας σεβαστούμε τους γονείς των θυμάτων» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αποτελεί γραφική ιδέα όταν από τη ΧΑ εγκαλούν άλλους για σκληρές εκφράσεις όταν μέσα στη Βουλή μας κατηγορούν για κρεμάλες. Η προσπάθεια να αξιοποιηθεί η πράξη αυτή από τον κ. Παναγιώταρο είναι σε προφανή αντίθεση με τη στάση των γονέων των θυμάτων» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

Σημειώνεται ότι η ΕΛΑΣ παρακαλεί εάν κάποιοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σε σχέση με το οπτικό υλικό με τους δυο δράστες να επικοινωνήσουν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: http://www.skai.gr