25 Νοεμβρίου 2013

Γελάει ο Άδωνις: Μήνυση και αγωγή εναντίον του καταθέτει ο ραδιοσταθμός του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μήνυση καταθέτει ο ραδιοφωνικός σταθμός 105,5 «Στο Κόκκινο» κατά του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, για συκοφαντική δυσφήμιση για τις δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Η ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού στην ιστοσελίδα του αναφέρει:

« O ρ/σ 105,5 «Στο Κόκκινο» ανακοινώνει ότι μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας κ. αδωνι Γεωργιάδη στα Μ.Μ.Ε η διεύθυνση του ρ/σ, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη».

Αρβανίτης: Γι αυτό υποβάλαμε μήνυση στον Άδωνι...

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Kόκκινο», Κώστας Αρβανίτης, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κατάθεσε μήνυση, στον κ.  Γεωργιάδη.Συγκεκριμένα, διευκρίνισε πως οι κατηγορίες περί διαπλοκής από φαρμακευτικές εταιρίες από τον  υπουργό Υγείας, αφορά ουσιαστικά μια διαφήμιση, η οποία θα αποφέρει έσοδα 3.600 ευρώ, η οποία μάλιστα παίζεται σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι με το ποσό αυτό θα πληρωθούν τρεις άνθρωποι που δουλεύουν στον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο κ. Αρβανίτης κατέληξε, υποστηρίζοντας πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο έχει εμπλακεί ο ραδιοφωνικός σταθμός σε μια πολιτική αντιπαράθεση.

Δείτε το βίντεο