29 Νοεμβρίου 2013

Σωστός ο Ζλάταν προς Σιόβα: «Μην μου μιλάτε και μη με ακουμπάτε γιατί θα σας γ...»!

Ένας θεός ξέρει τι είχε τραβήξει για να φτάσει στο σημείο να τους πει "μη με ακουμπάτε γιατί θα σας γαμήσ@" και να αφήσει ο Σιόβας τα ψόφια ότι άρχισε και τον έβριζε στα καλά καθούμενα!

Στις «ντίβες» δεν αρέσουν οι στενές επαφές! Δεν θέλουν καν να τους μιλάς πόσο μάλλον να τις ακουμπάς! Ένας κανόνας που επιβεβαίωσε προχθές στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρκ ντε Πρενς και η «πριμαντόνα» της γαλλικής ομάδας, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος απέδειξε ότι η κλάση του - που κανείς δεν την αμφισβητεί - συνοδεύεται από πολλά κιλά κομπλεξισμού, διανθισμένου με «παραληρήματα μεγαλείου».

Εκνευρισμένος από την αποβολή του Μάρκο Βεράτι και αφού πρώτα χτύπησε τον Χοσέ Χολέμπας στη συνέχεια έβαλε στο μάτι τον διεθνή στόπερ των Πειραιωτών, Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος είχε αναλάβει το μαρκάρισμά του.

Σύμφωνα με τον Sport-fm, ο Σουηδός σταρ έβριζε συνεχώς και προκλητικά τους παίκτες του Ολυμπιακού, επαναλαμβάνοντας ότι: «Εμένα δεν θα με ακουμπάτε. Είμαι ο καλύτερος του κόσμου. Θα με σέβεστε και δεν θα μου μιλάτε ούτε θα με ακουμπάτε για να μην σας…».

Η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια του «Παρκ Ντε Πρενς», όπου ο Σουηδός φορ έκανε χειρονομίες, αφού δεν περίμενε και ίδιος η ομάδα του να έχει ένα τόσο δύσκολο βράδυ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μία συμπεριφορά που δεν συνάδει με το ποδοσφαιρικό μέγεθός του.

http://www.iefimerida.gr/node/132761#ixzz2m3cOzoZ6