28 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει το σύμπαν με τον Ελληναρά Παναγιώταρο και τον "Κωνσταντίνο" Κολοκοτρώνη...

[Κι εντάξει το πιθανότερο είναι να έκανε κανα σαρδάμ αλλά το αφιερώνουμε στους πατριώτες του κ@λου που άμα πει κανας άλλος καμιά παπαριά τον βγάζουν ανιστόρητο πράκτορα των εβραίων που θέλει να αλλοιώσει την ελληνική ιστορία]

O βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, μπέρδεψε το μικρό όνομα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (σ.σ. τον αποκάλεσε Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη) και έκανε χρήση μιας ιστορικής φράσης του Γέρου του Μοριά.

«Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» είπε ο κ. Παναγιώταρος απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και πρόσθεσε ότι θα κατασκευαστεί τζαμί στην Αθήνα την ίδια ώρα που μένει ημιτελής η Μητρόπολη, μετά τους σεισμούς, αλλά και η εκκλησία στην Αγίου Κωνσταντίνου και την ίδια ώρα που η Τουρκία λέει πως θα κάνει μουσείο και τζαμί την Αγία Σοφία.

Για την ιστορία, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη και η μητέρα του ήταν η Ζαμπέτα (Ζόμπια ή Ζαμπία) Κοτσάκη. Γεννήθηκε στις 3 Απριλίου 1770, τη Δευτέρα μετά την Ανάσταση, στο Ραμοβούνι της Μεσσηνίας.

Δείτε το βίντεο.