13 Νοεμβρίου 2013

Εύσημα Πολύδωρα στον Στουρνάρα που σκίζει τα φορολογούμενα μυρμήγκια για να τρώνε οι τζίτζικες σαν την κόρη του

[Ατιμούλη Βύρωνα, ξέχασες να μας πεις ότι ο τζίτζικας είναι η κόρη σου που διόρισες σαν πρόεδρος μιας μέρας στη Βουλή....]

Δριμύτατη επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε σε ερώτησή που κατέθεσε στη Βουλή ο Βύρων Πολύδωρας, κάνοντας λόγο για τιμωρία των νοικοκυραίων-«μερμηγκιών» για να συνεχίσουν τη διασκέδαση και την κραιπάλη οι τζίτζικες! 

Σχολιάζοντας τη φράση του κ. Στουρνάρα στη Βουλή ότι «όλες οι προηγμένες χώρες και ακόμα περισσότερο οι αγγλοσαξωνικές που είναι “η Μέκκα του καπιταλισμού”, στηρίζονται σε τέτοιους φόρους», ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτηρίζει την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών «παντελώς ανακριβής και αβάσιμη, που κρύβει μια ιδεολογική στάση Λενινιστικού τύπου».

«Ταυτόχρονα», συμπληρώνει ο ίδιος, «μια τέτοια θέση ισοδυναμεί προς τιμωρία των δύσμοιρων “νοικοκυραίων” δημιουργών-πολιτών, των “μερμηγκιών”, κατ’ αντίθεση προς τους “τέττιγες” της διασκέδασης, της σπατάλης και κραιπάλης».

O Κ. Πολύδωρα ρωτά τον υπουργό Οικονομικών τι ποσά προβλέπεται να εισπραχθούν από το «επικαιροποιημένο χαράτσι» και αν υπάρχει συγκεκριμένη μελέτη, ενώ αναρωτιέται εάν απασχολεί κανέναν στην κυβέρνηση που σε λίγα χρόνια οι Έλληνες δεν θα έχουν ούτε αποταμιεύσεις ούτε ιδιοκτησία.

«Με το να “πάρει” τις περιουσίες των πτωχών ή νεοπτώχων πλέον πολιτών του το κράτος γίνεται δυνατότερο, πλουσιότερο, ευδαιμονέστερο;» καταλήγει ο κ. Πολύδωρας.

star.gr