19 Νοεμβρίου 2013

Έρχεται νέο πλιάτσικο

Θα δούμε μελλοντικά και τον Τσίπρα να κάνει διακοπές σε resort της Grecotel;

Γιατί τώρα που ο πρώτος ξενοδόχος της ελληνικής πολιτικής άρχισε να κάνει νερά στο ΠΑΣΟΚ, η σκέψη είναι επίκαιρη. Αφήστε που ο Αλέξης καλεί ανοιχτά τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε αποστασία…

Χρόνια τώρα ο Νίκος Σηφουνάκης έχει αφήσει εποχή καλώντας πολιτικούς και δημοσιογράφους να κάνουν δωρεάν διακοπές σε ξενοδοχεία της Μάρης.

Σε Grecotel στην Κρήτη ήταν ο Παπανδρέου (αφού στην οικογένεια αρέσει το τσάμπα) όταν έγινε της μουρλής στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη. Εκεί συνέλαβε και τη φαεινή ιδέα του δημοψηφίσματος.

Με τη πολύ χαλάρωση το μυαλό μάλλον παπαριάζει.

Ως πατέρας δύο παιδιών είναι η ώρα ο Αλέξης να ξεχάσει το κάμπινγκ (που το είχε ξεχάσει ήδη).

Αν και με τα δάνεια που κουβαλάνε οι Δασκαλαντωνάκηδες και τα χρωστούμενα του ΤUI μόνο η δραχμούλα τους σώζει. Και ο Τσίπρας είναι εναντίον. Φοβάμαι ότι το τελευταίο κόλπο τους αρριβίστα σώγαμπρου θα πάει στο βρόντο.

Αλλά ο Σηφουνάκης δίνει χρώμα διακοπών στο περίεργο παιχνίδι που παίζεται με τους Πασόκους. Παρότι ο Τσίπρας έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν αδέξιος σπεκουλαδόρος όλο αυτό το νταλαβέρι από Τζάκρη και μετά μυρίζει λίγο.

Αυτό λοιπόν μας περιμένει: Τραβεστί αποστασίες νέου τύπου από το ΠΑΣΟΚ προς το ΣΥΡΙΖΑ;

Σοκάρει η ευκολία με την οποία ο Τσίπρας μαζεύει όλους αυτούς -πολιτικούς αλλά και δημοσιογράφους- που βασίζονται εδώ και χρόνια στη σχέση τους με το κράτος.

Αυτοί ετοιμάζονται για νέο πλιάτσικο. Αυτός γιατί τους μαζεύει;

http://lykavitos.gr/archives/66490