13 Νοεμβρίου 2013

ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων: Αυτά που ξέρατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, «παλιά στο Τέξας...»

Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη κρίσιμη διαπραγμάτευση με τους δανειστές της χώρας, όπως ήταν αναμενόμενο, απορρίφθηκε από τους βουλευτές του Κοινοβουλίου αλλά και τον ελληνικό λαό, ο οποίος και πάλι δεν ανταποκρίθηκε στις προτροπές του κ. Τσίπρα για ανατροπή της Κυβέρνησης.
Αφορμή αποτέλεσε η αποκατάσταση της νομιμότητας στο υπό κατάληψη Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής, όπου εκτυλίχθηκε μία κακοσκηνοθετημένη φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων άτυπων παραληρηματικών συνιστωσών.

Ο κ. Τσίπρας, πιστός στη διγλωσσία που χαρακτηρίζει το κόμμα του, ενώ στην ομιλία του στο Τέξας υιοθέτησε πάγιες θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το Ευρώ, με την επιστροφή του εμφάνισε το λαϊκίστικο πρόσωπο στο οποίο μας έχει συνηθίσει, καταθέτοντας μία άκαιρη και ανεδαφική πρόταση μομφής εναντίον της Κυβέρνησης με σκοπό να κατευνάσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις των συνιστωσών, δημιουργώντας συνθήκες πολιτικής έντασης και αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι προτεραιότητα δεν αποτελεί η έξοδος της χώρας από την κρίση.

Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κάνοντας μια σύνοψη του κυβερνητικού έργου, ανέλυσε επακριβώς το σχέδιό του για ανάκαμψη της χώρας, έχοντας στο πλευρό του εκτός από τη δεδηλωμένη της Βουλής και τον ελληνικό λαό.

Υ.Γ Αυτά που ξέρατε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, «παλιά στο Τέξας...».

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ν.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ