25 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-"Αυτή είναι η Ελλάδα μας"

[Και φυσικά δεν είναι θέμα χρημάτων, όσο οργάνωσης και νοοτροπίας: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ!! ... και οι άλλοι (που πνίγηκαν) να πηγαίνουν να τον περάσουν με το αυτοκίνητο!!]

Εξηγήσεις για την τραγωδία στη Ρόδο έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Λεωνίδας Γρηγοράκος, με παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, αναλαμβάνοντας και το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στην πολιτεία για τις φονικές πλημμύρες.

Ο κ. Γρηγοράκος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων και επαίνεσε τη στάση των κατοίκων της Ρόδου για την αξιοπρέπεια που επέδειξαν στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης. «Η πολιτεία αιφνιδιάστηκε από ένα τόσο ακραίο καιρικό φαινόμενο. Ήταν πολλοί τόνοι νερού σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», είπα χαρακτηριστικά.

Παράλληλα προανήγγειλε ότι σήμερα θα συνεδριάσει η διυπουργική επιτροπή υπό τον Γιάννη Μιχελάκη, ενώ απέδωσε ευθύνες, εκτός της πολιτείας, τόσο στις οικολογικές οργανώσεις όσο και στο ΣτΕ για την καθυστέρηση στα αντιπλημμυρικά έργα στην Ρόδο. «Αυτή είναι η Ελλάδα μας. 20 χρόνια κοιτάμε από έξω» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο του STAR: