14 Νοεμβρίου 2013

Βεντούζα ο Δένδιας: Σκέφτηκαν να εκπέμψουν από το Πολυτεχνείο τα λαμόγια της ΕΡΤ... αλλά τους πέρασε μόλις η ΕΛΑΣ άρχισε να το ψάχνει

​Σαράντα χρόνια (1973-2013) συμπληρώνονται από την εξέγερση του Πολυτεχνείου και οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ θέλουν να εκπέμψουν από τον ίδιο χώρο.

Όλα ξεκίνησαν από μια πληροφορία της αστυνομίας...
όπου κάποια φορτηγά μπήκαν στο Πολυτεχνείο με ειδικό εξοπλισμό ώστε να μπορέσουν να εκπέμψουν τηλεοπτικό σήμα οι πρώην απολυμένοι της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ενημέρωσε την Σύγκλητο πως αν εκπέμψει η ΕΡΤ από το Πολυτεχνείο θα ακολουθήσει επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Το STAR επικοινώνησε με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου, τον κύριο Σιμώπουλο, ο οποίος ρωτήθηκε αν γνωρίζει για την προσπάθεια των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ να εκπέμψουν από το Πανεπιστήμιο, όμως ο ίδιος δήλωσε άγνοια.

Ο κύριος Σιωμόπουλος μάλιστα παρέπεμψε τον δημοσιογράφο του STAR, Βάϊο Σύρρο, στην αρμόδια Αντιπρύτανη, όμως δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ

Μετά 40 χρόνια, το ίδιο φασιστικό πρόσωπο από τους κυβερνώντες. Απείλησαν την πανεπιστημιακή κοινότητα και τις πρυτανικές αρχές για κατάληψη του Πολυτεχνείου από τα ΜΑΤ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αν εξέπεμπε ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός της ΕΡΤ από τις εγκαταστάσεις του ΕΜΠ. Τι πραγματικά φοβήθηκαν; Την αλήθεια που εκπέμπουμε εδώ και 5 μήνες; Την κατακραυγή του λαού ενάντια στις φασιστικές μεθόδους που ακολουθούν για να επιβάλλουν τις μνημονιακές πολιτικές;

Η ΕΡΤ ήταν, είναι και θα παραμείνει ανοιχτή.

Η στήριξη και η αλληλεγγύη του κόσμου στην Ελλάδα, στη διασπορά και στην παγκόσμια κοινότητα, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, και θα συνεχίσουμε.