17 Νοεμβρίου 2013

Η βίλα των οργίων, το βίντεο και ο εκβιασμός!

Η τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ καταγγέλλει πασίγνωστο τραγουδιστή για απειλές

Σε απίστευτες περιπέτειες έχει μπει η τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ, μετά τις απειλές του πρώην συντρόφου της, πολύ γνωστού τραγουδιστή που κάνει θραύση στη νυχτερινή ζωή. Όπως καταγγέλλει η ίδια, ο διάσημος καλλιτέχνης που διατηρούσε μαζί της δεσμό για περίπου ένα χρόνο, το τελευταίο διάστημα την εκβιάζει μέσω του μπράβου του με την ύπαρξη ενός ερωτικού βίντεο, ζητώντας της παράλληλα να υποκύψει στις ... περίεργες ερωτικές επιθυμίες του.
«Αν δεν κάνεις αυτά που θέλω, θα το δημοσιοποιήσω στο ίντερνετ και θα σε κάνω ρεζίλι» φέρεται να της είπε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Όπως αποκάλυψε στη NEWSBOMB η γνωστή από διάφορες τηλεοπτικές της εμφανίσεις τρανσέξουαλ, η σχέση της με τον λαϊκό βάρδο πήγαινε μια χαρά όταν, εντελώς ξαφνικά, της ζήτησε να συνευρεθεί ερωτικά με 5 άνδρες ταυτόχρονα, σε ένα από τα πιο γνωστά πάρτι-οργίων που έλαβαν χώρα σε αμαρτωλή βίλα, στο Μαρκόπουλο. «Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν μου ζήτησε κάτι τέτοιο, όμως ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και δεν μπορούσα να αρνηθώ» ανέφερε στην NEWSBOMB και προσθέτει: «Μου ζήτησε να πάω με όλη την παρέα του ταυτόχρονα και με τον συνοδό ασφαλείας του και εκείνος ήθελε να είναι μπροστά και να μας βλέπει. Μετά από πολλούς καυγάδες, αναγκάστηκα να το κάνω και από τότε άρχισε το μαρτύριό μου» και περιγράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τα όσα συνέβησαν εκείνο το... κολασμένο βράδυ. «Αυτά που έγιναν εκεί μέσα δεν μπορεί να τα φανταστεί ένας απλός άνθρωπος. Μιλάμε για την απόλυτη διαστροφή και με έσυραν με το ζόρι ο σύντροφός μου με τον μπράβο του να κάνω πράγματα που μείωσαν την προσωπικότητά μου».



Το «κοκό» και οι παιχνιδιάρηδες εφοπλιστές
Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τραγουδιστής και η ανυποψίαστη – για όσα θα ακολουθούσαν - τρανσέξουαλ πήγαν στο prive-party που διοργάνωσαν, σε πολυτελή κατοικία, στην περιοχή του Μαρκοπούλου, έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού. Είναι ένα από τα πάρτι που διοργανώνουν οι ίδιοι άνθρωποι, κάθε χρόνο, αφού νοικιάζουν το συγκεκριμένο σπίτι για τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Η συμμετοχή, όπως αντιλαμβάνεστε είναι μόνο για VIP καλεσμένους, με συνωμοτικούς κανόνες και με ειδικές προσκλήσεις που κοστίζουν πάνω από 2.500 ευρώ! Εκείνο το βράδυ ξεσάλωσαν δεκάδες γνωστοί εφοπλιστές που τα πάρτι τους έχουν γράψει ιστορία τόσο στην Εκάλη όσο και σε σκάφη εν πλω για τον Πόρο, γόνοι εφοπλιστών που ζουν μόνο από την διαχείριση του πατρικού εισοδήματος, διάφοροι κλαρινογαμπροί των νοτίων προαστίων που αφού ασχολήθηκαν με χρηματιστήρια και επενδύσεις στη νύχτα, έχασαν πολλά λεφτά και τώρα το παίζουν επιχειρηματίες σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Επίσης υπήρχαν και πολιτικοί άνδρες που έφυγαν από τα κόμματα τους και κολλάνε όπως οι βδέλλες δίπλα σε διάφορους επιχειρηματίες, αναζητώντας σπόνσορες για τις επόμενες εκλογές. Τη σύνθεση του πάρτι συμπλήρωναν, τα δεκάδες πληρωμένα call girls καθώς και οι διάφορες σταρλετίτσες, wannabe μοντέλα. Αφθονία «αγαθών», σκόνες, ποτό και αχαλίνωτο σεξ μέχρι τελικής πτώσεως για δώδεκα ολόκληρες ώρες. «Όλοι με όλους. Δεν υπήρχαν ούτε ταμπού, ούτε αναστολές... αυτό που λέμε ο πανηδονισμός σε όλο του το μεγαλείο... άντρες με άντρες, γυναίκες με γυναίκες και ανταλλαγή συντρόφων. Αν και τόσα χρόνια έχουν δει πολλά τα μάτια μου οφείλω να ομολογήσω ότι τέτοιο πράγμα δεν είχα ξαναδεί ποτέ μου. Περισσότερο με φόβισαν παρά με εντυπωσίασαν οι εικόνες που είδα».

Αυτά που έγιναν ξεπερνούν κάθε όριο νοσηρής φαντασίας όπως μας αποκαλύπτει η γνωστή τρανσέξουαλ και μας περιγράφει την πικρή εμπειρία της να εξυπηρετήσει τις ερωτικές ορέξεις και των πέντε φίλων του τραγουδιστή. «Το κακό είναι πως, όπως μου αποκάλυψε μετά, μέσα στο δωμάτιο υπήρχαν κρυφές κάμερες και με έχουν καταγράψει. Τώρα λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος μαζί με τον μπράβο του με εκβιάζουν, ζητώντας μου να υποκύψω πάλι σε αντίστοιχες πράξεις με περισσότερους φίλους του»



Η σχέση της τρανσέξουαλ με τον πασίγνωστο τραγουδιστή
Για πολλούς μήνες η Τάνια και ο γνωστός αοιδός ήταν τρελά ερωτευμένοι και μάλιστα το τελευταίο διάστημα συζούσαν στην πολυτελή κατοικία του τραγουδιστή στη Βούλα. «Μέχρι εκείνη τη στιγμή που μου ζήτησε να κάνω αυτό το πράγμα ζούσαμε μια απίστευτη ζωή, ένιωθα ότι βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου... με είχαν εντυπωσιάσει η ευγένειά του και οι όρκοι αγάπης που μου έδινε. Πρέπει να σου πω ότι κάθε βράδυ πήγαινα στο κέντρο που τραγουδούσε και τον περίμενα να σχολάσει για να φύγουμε μαζί. Πηγαίναμε βόλτες τα ξημερώματα στο Σούνιο σαν ερωτευμένα πιτσιρίκια... Το απίστευτο ήταν πως ήθελε να με γνωρίσει και στην οικογένειά του, στους γονείς του και στα αδέρφια του, μου έλεγε ότι ήταν απόλυτα σίγουρος για αυτό και μέσα σε ένα βράδυ γκρεμίστηκαν όλα». Όπως μας εξομολογείται η Τάνια, φοβήθηκε τη διαπόμπευση: «Μου είπε ότι είχε τραβήξει με κρυφές κάμερες όλη την ιστορία. Αν αυτό το βίντεο ανέβει στο διαδίκτυο θα γίνω ρεζίλι στους δικούς μου ανθρώπους, στην οικογένεια μου, στους φίλους μου... ειλικρινά δεν ξέρω πώς να αντιδράσω, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κάνω πίσω επειδή είναι αυτός που είναι και έχει δύναμη και αναγνωρισιμότητα».

Η Τάνια, αν και αρχικά δεν ήθελε να δώσει συνέχεια για να μη του κάνει κακό στη δουλειά του, τώρα πια είναι αποφασισμένη να τραβήξει την υπόθεση στα άκρα: «Θα πάω στον εισαγγελέα και θα καταθέσω εναντίον του, θα τα πω όλα κι ας γίνει παρανάλωμα του πυρός. Δεν έχω μάθει να μου καταπατούν με αυτό τον τρόπο την αξιοπρέπεια» δήλωσε στη NEWSBOMB και περιγράφει τις σκηνές του βίντεο που έχει στα χέρια του ο γνωστός τραγουδιστής.

Πάντως, όπως λέει στην εφημερίδα η Τάνια, δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται τέτοιους εκβιασμούς. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί όταν πριν από χρόνια είχε επιχειρήσει να γράψει και να εκδώσει ένα βιβλίο με τον τίτλο «Δυο ζωές σε ένα σώμα» όπου έγινε δέκτης απίστευτων απειλών από ανθρώπους της showbiz, του καλλιτεχνικού χώρου και της νύχτας προκειμένου να μην γράψει λεπτομέρειες για τις σχέσεις της. Το βιβλίο-φωτιά θα είχε αυτοβιογραφικό χαρακτήρα και η γνωστή από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της τρανσέξουαλ θα «φωτογράφιζε» ανθρώπους με τους οποίους είχε σχέσεις, περιγράφοντας με (γλαφυρές) λεπτομέρειες τις σεξουαλικές ιδιαιτερότητές τους.

«Τώρα με αυτά που είδα είναι βέβαιο ότι θα προσθέσω ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο μου» καταλήγει στη συνέντευξή της η γνωστή τρανσέξουαλ.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/371188/i-vila-ton-orgion--to-vinteo-kai-o-ekviasmos#ixzz2kwLSvVZd