30 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο αλβανός δολοφόνος της Πάτρας: "Θέλω να παραδοθώ. Σκότωσα τη Ναταλία" - Απόπειρα αυτοκτονίας μετά το φονικό έκανε ο δράστης

Τέλος στη ζωή του αποπειράθηκε να βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Bουτσινά, ο οποίος χθες το πρωί τη μαχαίρωσε μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια παραδόθηκε στην αστυνομία.

Όπως γράφει το patrastimes, ο δράστης λίγο πριν παραδοθεί στην Ασφάλεια το πρωί της Παρασκευής, επιχείρησε να αυτοκτονήσει με ένα κομμάτι καλώδιο.


Ο δράστης οδηγήθηκε χθες το βράδυ στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών, ο οποίος του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.




Ο 33χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Στο πλευρό της οικογένειας
Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο απο το άγριο φονικό στα Μποζαϊτικα της Πάτρας με θύμα τη Ναταλία Βουτσινά.

Σύμφωνα με το thebest ένα ορμητικό κύμα συμπαράστασης εκδηλώνεται από όλη την πόλη στην οικογένειά της αλλά και στον σύντροφό της δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη ο οποίος πριν απο 8 χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο την αδελφή του, επίσης δημοσιογράφο Ελευθερία Βρη.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της Ναταλίας, Ξανθούλα, η οποία κατέρρευσε στο άκουσμα της τραγικής ειδησης, αλλά και η μόλις 10 ετών κόρη του ζευγαριού που έμαθε το τραγικό νέο απο τον πατέρα της μόλις τελείωσε το μάθημα στο σχολείο.



Κανείς στην γειτονιά δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογενεια.

"Την είδα χθες στο σούπερ-μάρκετ από μακριά. Προσπάθησα να πλησιάσω και να τη χαιρετήσω, αλλά λόγω της κίνησης στο κατάστημα δεν τα κατάφερα. Πού να ήξερα ότι θα ήταν η τελευταία φορά που θα την έβλεπα» δήλωσε αποσβολωμένη γειτόνισσα στην "Πελοπόννησο".

"Θέλω να παραδοθώ. Σκότωσα τη Ναταλία…"
Αυτό δήλωσε στον αξιωματικό υπηρεσίας της Ασφάλειας Πατρών ο 33χρονος δράστης της δολοφονίας της 43χρονης.



Τα ρούχα του ήταν ματωμένα και στα χέρια του κρατούσε μαχαίρι. Κανείς στη γειτονιά δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, παρότι πρόκειται για πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Την ώρα που σημειώθηκε ο φόνος, γύρω στις 9 το πρωί, οι περισσότεροι περίοικοι απουσίαζαν

newsit.gr