29 Νοεμβρίου 2013

Δημήτρης Τσάκας

Όπου φτωχός και η μοίρα του. Κοτζάμ Παναθηναϊκός, για να μη ξεχνιόμαστε, πριν ακόμα τα μαζέψουν να φύγουν οι πολυμετοχικοί που καταχρέωσαν την εταιρεία, έγινε παιχνιδάκι κάποιου Τσάκα, ένας ομορφάντρα σκέτο φωτομοντέλο, επειδή θα έφερνε έναν πιο όμορφο γαμπρό για την ομάδα. Έναν σεΐχη βασιλικής οικογενείας.

Την απάτη με το νερό του Καματερού θυμίζει η ιστορία. Πόσο εύκολα στην Ελλάδα δουλεύεται ο κόσμος, όταν βέβαια στο παιχνίδι μπαίνουν και τα σοβαρά μίντια. Πνίγηκε η Ελλάδα για εβδομάδες με τα πρωτοσέλιδα του Άραβα εμίρη που λανσάριζε ο γοητευτικός και στιλάτος κύριος Τσάκας.

Μετά το φιάσκο των σοβαρών και αξιοπρεπών μεγαλομετόχων της πολυμετοχικότητας, ό,τι πιο επιθεωρησιακό έχει να παρουσιάσει η Ιστορία του Παναθηναϊκού, καπάκι έπαιξε το σήριαλ Τσάκα. Για να μη ξεχνιόμαστε.

Και ξαφνικά κάνει ντου να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο υιός του πρώην μεγαλομέτοχου του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού Παύλου Γιαννακόπουλου, ο Δημήτριος. Σε στυλ Τσάκα. Πατέντα Τσάκα. Εντελώς ασόβαρα. Με θόρυβο μέγα. Και εντελώς θολά.

Ποια εταιρεία από την Κίνα; Με ποια κεφάλαια και συμπαίκτη τον Δημήτριο Γιαννακόπουλο στοχεύουν να αγοράσουν χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Και γιατί προανήγγειλαν σε στυλ Τσάκα την «επενδυτική» εξόρμηση πριν ακόμα ενημερωθούν για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ η οποία σήμερα μετοχικά ανήκει στους χουλιγκάνους της λεγόμενης Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

Το ζήτημα δεν είναι τελικά τι θα αποφασίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η ιστορία αυτή κατέδειξε πόσο χαχαχούχα παίζουν μπάλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Πόσο αβασάνιστα ξεβρακώνονται στους Καματερούς και τους Τσάκες.

zougla.gr