05 Νοεμβρίου 2013

Πατέρας Φουντούλη: Mήνυμα στην οικογένεια Καπελώνη μέσω Facebook


«Θέλω να εκφράσω μέσα από την ραγισμένη καρδιά μου τα θερμά μου συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια του Μανώλη Καπελώνη για τον άδικο χαμό του παιδιού τους, φίλου και αδερφού του Γιώργου μας που τόσο άνανδρα τους στέρησαν την ζωή. Δεν μπορώ να απαλύνω τον μεγάλο πόνο σας γιατί μας πνίγει ο δικός μας.


Αλέξανδρε Γέροντα οι προσευχές μας είναι κοντά σου και ευχόμαστε με όλη την δύναμη της ψυχής μας να το ξεπεράσεις και να σταθείς γερός δίπλα στην οικογένεια σου και στους γονείς σου. Κουράγιο και δύναμη».

Με αυτό το facebook status, ο πατέρας του δολοφονημένου νεαρού Γιώργου Φουντούλη θέλησε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους γονείς και την οικογένεια του Μανώλη Καπελώνη για τον άδικο χαμό του παιδιού τους.

Ο πατέρας συνεχίζει να δίνει μαθήματα ήθους και αξιοπρέπειας, καθώς και πριν από δύο ημέρες ο ίδιος, με μήνυμά του στο Facebook, εν όψει της κηδείας του γιου του, ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί ο χαμός του παιδιού του να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης και σπέκουλας από οποιοδήποτε κόμμα, ζητώντας να μην παρευρεθεί κανένας πολιτικός στην κηδεία.