29 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Μη προφυλακιστέο το λαμόγιο ο Τομπούλογλου με 150.000 εγγύηση-«Επιβεβαιώθηκα...» είπε έξω απ' την εισαγγελία και γέλαγαν κι οι κάμερες!

[Εντάξει τα έχουμε ξαναπεί αυτά: Όσο κι αν θα ήταν λίγο βαρύ να τον χώσουν μέσα για 25.000 χιλιάρικα, μην περιμένουμε στη χώρα του χαβαλέ και του "ντάξ' μωρέ, πως κάνεις έτσι, δεν έγινε και τίποτα" να είναι οι δικαστές αυστηροί...]

Ελεύθερος με εγγύηση 150.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» Χάρης Τομπούλογλου.

Για επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης του στη Δικαιοσύνη, έκανε λόγο ο ίδιος κατά την έξοδό του από την Ευελπίδων...

Δείτε το βίντεο:



Η απολογία, το βράδυ του Σαββάτου, του ενώπιον της ανακρίτριας διαφθοράς Ρέας Κατσίβελη, για την υπόθεση χρηματισμού από εταιρεία, την οποία φέρεται να εκβίαζε, κράτησε σχεδόν 6 ώρες.

Ο Χάρης Τομπούλογλου αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης και της παθητικής δωροδοκίας καθώς συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να παραλαμβάνει 25.000 ευρώ προσημειωμένα προκειμένου να μην κηρύξει έκπτωτη την διαφημιστική εταιρεία που είχε κερδίσει έργο του Νοσοκομείου.

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες αλλά και βίντεο στα οποία ο Τομπούλογλου εμφανίζεται να ζητάει χρήματα και να απειλεί την εταιρεία.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται και σύμφωνα με όσα υποστήριξε έξω από τον εισαγγελέα, τα χρήματα που του δόθηκαν ήταν δωρεά για το νοσοκομείο.

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε το Σάββατο και ο 40χρονος που συνελήφθη μαζί με τον Τομπούλογλου, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στις πράκεις του πρωήν διοικητή του Νοσοκομείου.