21 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Χατζηδάκης:Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Αριστερά του χαβιαριού, αλλιώς θα ψήφιζε το ν/σ που προστατεύει κατοικία 350 τμ στο Πέραμα...

"Αριστερά του χαβιαριού" αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωστής Χατζηδάκης, λέγοντας ότι τα επιχειρήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχεύουν στην προστασία των εχόντων και όχι των φτωχών.

"Στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι οι 200.000 ευρώ αντικειμενική αξία για το σπίτι του δανειολήπτη είναι λίγο. Είναι δηλαδή λίγο να καλύπτονται σπίτια όπως: Στο Πέραμα σπίτι 350 τ.μ., στο Περιστέρι 250 τμ, στη Νέα Φιλαδέλφεια 222τμ, στη Δάφνη 182 τμ, στο Νέο Ηράκλειο 167 τμ, στην Αγία Παρασκευή 143 τμ" είπε ο κ. Χατζηδάκης στην ομιλία του για το θέμα των πλειστηριασμών και την προστασία των δανειοληπτών.

"Αυτή είναι η Αριστερά του χαβιαριού. Αν λάβει κανείς υπ' όψιν τους ισχυρισμούς τους δεν ενδιαφέρονται για τους φτωχούς αλλά για τους έχοντες", τόνισε σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόβλημα αριθμητικής.

"Άλλη πρόταση περιμένατε και άλλη σας προέκυψε και αυτό σας οδήγησε σε αμηχανία και σε σύγχυση. Λυπάμαι που σας χαλάμε τη διάθεση πριν τα Χριστούγεννα, αλλά ξέρουμε ότι με αυτές τις ρυθμίσεις είναι ικανοποιημένη η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων" επισήμανε ο κ. Χατζηδάκης.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης από την μια πλευρά υπάρχουν εκείνοι που προσπαθούν με υπευθυνότητα να ξεπεράσουν τα προβλήματα και από την άλλη εκείνοι που δημαγωγούν.

"Από τη μια πλευρά αυτοί που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με ρεαλισμό και από την άλλη αυτοί που υπόσχονται ότι με γομολάστιχα θα διαγράψουν όλα τα προβλήματα και θα ξεκινήσει ένα ατελείωτο πάρτι" υπογράμμισε ο κ. Χατζηδάκης.