10 Δεκεμβρίου 2013

Πάγκαλος για Σημίτη: Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι 80 ετών, αλλά ξέρετε τι ψώνια υπάρχουν;

[Αυτός ο βλάκας ο Ανδρουλάκης του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι πολύ υπερήφανος που φωτογραφήθηκε δίπλα στον άνθρωπο που γιγάντωσε τη διαπλοκή...]

"Η μισή βουλή", είπε, "σήμερα, αποτελείται από παράφρονες, από ανθρώπους εκτός λογικής σκέψης"

Για την κίνηση των 58 για την Κεντροαριστερά, μίλησε στην καθιερωμένη ραδιοφωνική του παρέμβαση ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ήταν ιδιαίτερα καυστικός για τον Κώστα Σημίτη, είπε ότι ανέκαθεν ήταν υπέρ της κίνησης των 58 και αποθέωσε τον...
Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM χαρακτήρισε ελπιδοφόρα την παρουσία τουλάχιστον 3.000 ατόμων στην συγκέντρωση στο θέατρο ΑΚΡΟΠΟΛ, αλλά είπε με νόημα: "...καλό θα ήταν να δούμε από αυτούς ποιοι δεν είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ”.

Και εξηγήθηκε: "αν η πλειονότητα των παρισταμένων ήταν οπαδοί ή στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τότε η νέα αυτή πρωτοβουλία δεν θα βγάλει κάτι καινούργιο, θα μιλάμε για αναπαλαιωση".

Τα έβαλε με τον Σημίτη και το παλαιό ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τόσο τον Κώστα Σημίτη όσο και όσους δημιούργησαν το σημερινό οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας αποδίδοντάς τους ότι εκείνοι ευθύονται όπως είπε που γέμισε η Βουλή παράφρονες.

"Η μισή βουλή", είπε, "σήμερα αποτελείται από παράφρονες, από ανθρώπους εκτός λογικής σκέψης".

Για τον Κώστα Σημίτη είπε οτι δεν θα έπρεπε να πρωτοστατεί στην κίνηση των 58 αφού "Μας οδήγησε στην ήττα και κάλυψε όσα συνέβησαν τόσα χρόνια στην οικονομία και τα οποία τελικώς μας οδήγησαν στη σημερινή καταστροφή και κρίση. Δεν γινεται ανανέωση και νέα πρωτοβουλία με τον ... εκτελωνισμό των παλαιών που ψάχουν κολυμβήθρα του Σιλωάμ και δεν καταλαβαίνουν πως η ζωή τελειώνει, τα αξιώματα τελειώνουν”, είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν να έχουν άνθρωποι όπως ο Σημίτης ελπίδες για ανώτερα αξιώματα.
“Δεν μπορεί ο πρωθυπουργός να είναι 80 ετών. Αλλά ξέρετε τι ψώνια υπάρχουν;”, είπε και για να το απαλύνει λίγο πρόσθεσε: “Είμαι Σημιταριό κι εγώ, τον στήριξα, τον πρότεινα για πρωθυπουργό, υπήρξα υπουργός του, αλλά κατάλαβα πως κάποτε όλα τελειώνουν”.

Με πολύ καλά λόγια όμως μίλησε, φέρνοντάς τον ως παράδειγμα, για τον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ.

“Επιτέλους να βγoυν για υποψήφιοι στις ευρωεκλογές άνθρωποι που δεν έχουν ξαναβάλει υποψηφιότητα. Εγώ δεν θέλω να ξαναψηφίσω Παρασκευά Αυγερινό, Σημίτη ή τον εαυτό μου. Θέλω να ψηφίσω τον Παπαδόπουλο από τη ΔΗΜΑΡ, ή κάποιον σαν τον Παπαδόπουλο”, είπε.