29 Δεκεμβρίου 2013

Κομμούνια ALERT! Η ΑΥΓΗ ζητάει απ΄τα πρόβατα 3,6 εκ... τώρα που γυρίζει ο τροχός, αγοράστε μετοχές προς 6 ευρώ τη μία

Περίεργα παιχνίδια παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με τα μέσα ενημέρωσης. Μετά την «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία είναι της απολύτου επιρροής του, και η “Αυγή”, το επίσημο κομματικό του όργανο, ζητάει τη συνδρομή των αναγνωστών της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εκδοτικής εταιρείας, που είναι σε εξέλιξη!
Η “Αυγή” και στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να διαθέσει μετοχές στο κοινό της και τώρα επανέρχεται, προτείν0ντας την αγορά 667.000 μετοχών, προς 6 ευρώ η κάθε μία. Η πρόταση γίνεται εν μέσω της εκταμίευσης της κρατικής χρηματοδότησης και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ έχει να συντηρήσει εκτός από την “Αυγή”, το ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” και το www.left.gr

Η πρόταση που δημοσιεύεται στην 3η σελίδα της εφημερίδας έχει ως εξής:

“Ζητούμε από τους αναγνώστες, τους φίλους και τους συντρόφους, να συμμετάσχουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που όπως έχουμε δημοσιεύσει, θα ολοκληρωθεί το Φεβρουάριο, με στόχο να αποκτήσει η εφημερίδα τις οικονομικές προϋποθέσεις για την ανάπτυξή της. Κάθε μία από τις 667.000 νέες μετοχές θα διατίθεται στην τιμή των 6 ευρώ. Όποιος θέλει, μπορεί να καταθέσει ποσό πολλαπλάσιο των 6 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς, αναφέροντας τα στοιχεία του και ότι η κατάθεση αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της <<Αυγής ΑΕ>>.