02 Δεκεμβρίου 2013

BINTEO Σοκ: Χτυπούν μέχρι λιποθυμίας κοπέλα σε λεωφορείο

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία του Λονδίνου την επίθεση που είχε δεχθεί νεαρή γυναίκα μέσα σε λεωφορείο από ομάδα ανδρών.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 29 Αυγούστου, ωστόσο, μετά από έρευνες μηνών, η αστυνομία προέβη στη δημοσίευση του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του λεωφορείου, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.



Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα ανδρών επιβιβάστηκε στο λεωφορείο 344 με κατεύθυνση την περιοχή Clapham στο νότιο Λονδίνο. Στο λεωφορείο βρισκόταν ήδη η νεαρή κοπέλα, η οποία καθόταν στις πίσω θέσεις. Οι νεαροί κινήθηκαν προς το μέρος της και αφού σχολίασαν το ντύσιμό της, της έριξαν ποτό στο κεφάλι και άρχισαν να της τραβάνε τα μαλλιά.

Ο εφιάλτης όμως δεν τελείωσε εκεί για την 22χρονη κοπέλα. Οι άνδρες την χτυπούσαν και την κλωτσούσαν με μίσος, μέχρι που την άφησαν αναίσθητη στο πάτωμα και αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο.



Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Η αστυνομία αναζητεί έναν 20χρονο άνδρα, τον οποίο έχουν περιγράψει μάρτυρες ενώ πολύ σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση θα αποτελέσει και το βίντεο το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα για τον εντοπισμό των δραστών.



Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση
zougla.gr