02 Δεκεμβρίου 2013

Κεδίκογλου: «Η καπηλεία μίας τραγωδίας δεν έχει θέση στην πολιτική ζωή»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη για τις δικές του σκοπιμότητες.

«Η καπηλεία μίας τραγωδίας και η κομματική τυμβωρυχία δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή», αναφέρει σε νέα δήλωσή του για το κόμμα της αξιωματικής Αντιπολίτευσης ο Σίμος Κεδίκογλου.
«Θα λέγαμε ντροπή, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν χάσει και το τελευταίο ίχνος της…», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στον θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού από μαγκάλι στη Θεσσαλονίκη.

Κατηγόρησε μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ξεδιάντροπα ένα τραγικό συμβάν για τις δικές του σκοπιμότητες.

Με αφορμή τον θάνατο του 13χρονου κοριτσιού, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι άλλος ένας θάνατος έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2013, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο, τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο. Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας, σημειώνει.