25 Δεκεμβρίου 2013

BINTEO: Μεγάλη ζημιά από τη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Κρι Κρι

Yπό πλήρη έλεγχο τέθηκε αργά το βράδυ η μεγάλης έκτασης φωτιά που ξέσπασε στη γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, στις Σέρρες, λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, καθώς κάηκε ολοσχερώς μεγάλος αποθηκευτικός χώρος και καταστράφηκε ένα μέρος της γραμμής παραγωγής γιαουρτιού. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στις γραμμές παραγωγής γάλακτος και παγωτού.

Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα πυροσβεστικά οχήματα τόσο από τις Σέρρες όσο και από τους γύρω νομούς, με 35 άνδρες, καθώς και υδροφόρες των δήμων του νομού.

Ευτυχώς, τα 15 περίπου άτομα που εργάζονταν στις αποθήκες, εξήλθαν από τους χώρους χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας. Στο σημείο πάντως βρέθηκαν και τέσσερα ασθενοφόρα για προληπτικούς λόγους.

Oι δυνάμεις της πυροσβεστικής έδωσαν πραγματική μάχη προκειμένου η φωτιά να μην επεκταθεί στις υπόλοιπες παραγωγικές εγκαταστάσεις της βιομηχανίας, αλλά και σε δεξαμενές με αμμωνία και εύφλεκτο υλικό που βρίσκονται πολύ κοντά στο σημείο.

Η αιτία της φωτιάς παραμένει προς το παρόν άγνωστη, αλλά εικάζεται ότι ξέσπασε από βραχυκύκλωμα.


πηγή: voria.gr