31 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ νοίκασε … τρίωρη τηλεοπτικη εκπομπή

Βοά η τηλεοπτική πιάτσα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που έψαχνε κανάλι για να προωθήσει τις απόψεις του, βρήκε τελικά ένα τρίωρο και το ενοικίασε. Το τρίωρο θα είναι 7 με 10 το πρωί στο κανάλι “Ε”, δηλαδή τον πρώην 902 του ΚΚΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την εκπομπή θα αναλάβει ο διευθυντής του σταθμού «Κόκκινο»,...
Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη, Γ.Γ. της ΕΣΗΕΑ. Το δίδυμο που έκανε εκπομπή στην πρώην ΕΡΤ είχε απομακρυνθεί πέρυσι.

Η εκπομπή θα έχει φυσικά ενημερωτικό χαρακτήρα αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι υπεύθυνος για την παραγωγή και το στήσιμο της εκπομπής, αντιλαμβάνεται κανείς ότι θα έχει έντονο… ροζ χρώμα, με την καλή έννοια φυσικά.

Δεν είναι κακό να έχει και η Κουμουνδούρου τη δική της φωνή στα media, αν και δε θα πρέπει να έχει παράπονο. Όλα τα κανάλια, τα οποία βρίζει ασύστολα, φιλοξενούν επί ώρες διάφορους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που σκούζουν από το πρωί ως το βράδυ. Αλλά μισθωμένο χρόνο από κόμμα δεν έχουμε ξαναδεί. Θα μοιάζει με την εκπομπή για τα… σουτιέν Pretty Bra και μάλιστα στο κανάλι του «εχθρού», τον άλλοτε κόκκινο 902. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πετύχει διπλό στόχο. Αφενός θα έχει μπει στη μύτη του Κουτσούμπα και αφετέρου θα πωλήσει, εν είδει τηλεμάρκετινγκ, την πολιτική πραμάτεια του.

Αλλά θα πει κανείς, μήπως και τα άλλοτε μεγάλα κόμματα δεν έχουν τα δικά τους κανάλια; Αυτή η διαπλοκή της πολιτικής με τα media δεν είναι μια από τις πληγές της μεταπολίτευσης; Ε, ας μπει και ο ΣΥΡΙΖΑ στο παιχνίδι της διαπλοκής, κόμμα εξουσίας είναι άλλωστε.

http://www.antinews.gr/2013/12/31/240571