31 Δεκεμβρίου 2013

Μιχαλολιάκος από φυλακή: Εύχομαι δημιουργική χρονιά και καλό αγώνα ως την τελική νίκη

«”Του μέλλοντος οι μέρες στέκονται εμπροστά μας σα μια σειρά χεράκια αναμμένα...” Κ. Καβάφης».

Με αυτό τον τρόπο ξεκινά άρθρο του με τίτλο «Ένας χρόνος φεύγει, ένας χρόνος έρχεται» στην εφημερίδα «Εμπρός» ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για μια χρονιά που πέρασε γεμάτη «σκληρές πολιτικές μάχες, νίκες, κατακτήσεις, μα και σκληρές δοκιμασίες» για το κόμμα του, τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή πληρώνει «το τίμημα της αλήθειας όπου σαν λόγχη τάραξε τον βάλτο της σαπίλας».

«Δεν γνωρίζουν οι ποταποί ότι οι Ιδέες δεν φυλακίζονται; Δεν γνωρίζουν ότι οι απαγορεύσεις δυναμώνουν κάθε δίκαιο αγώνα; Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ένας χρόνος πέρασε, ένας χρόνος έρχεται. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μία χρονιά δημιουργική για το Έθνος. Εύχομαι σε όλους, τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες καλό αγώνα μέχρι την τελική Νίκη» πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

«Για όλους εμάς το έτος 2013 μαζί με δύο ονόματα θα μεί¬νουν για πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας. 1η Νοεμβρίου 2013, Γιώργος Φουντούλης, Μάνος Καπελώνης: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!» κατέληξε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής.

star.gr