12 Δεκεμβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι ο γιός γνωστού εφοπλιστή που προσπάθησαν να απαγάγουν -Ανθρωποκυνηγητό στην παραλιακή

Eνέδρα στον εφοπλιστή Κίκο Μαρτίνο, με σκοπό να τον απαγάγουν, έστησαν άγνωστοι το μεσημέρι της Πέμπτης στη Βούλα. Ο εφοπλιστής ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του και κατάφερε να διαφύγει.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι...
την ώρα που ο γιος του γνωστού εφοπλιστή Ανδρέα Μαρτίνου κατευθυνόταν από τα γραφεία της εταιρείας του με προορισμό το σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόπειρα έγινε με κινηματογραφικό τρόπο. Το κλειστό φορτηγάκι των επίδοξων απαγωγέων βγήκε μπροστά του προκειμένου να ακινητοποιήσουν το όχημα του εφοπλιστή. Από μέσα βγήκαν τρία άτομα με αυτόματα όπλα, τα οποία έστρεψαν εναντίον του κ. Μαρτίνου. Ταυτόχρονα πίσω από το αυτοκίνητό του εμφανίστηκε δεύτερο αυτοκίνητο. Εκείνος δεν έχασε την ψυχραιμία του, έκανε όπισθεν διεμβολίζοντας το όχημα και διέφυγε, επιστρέφοντας στα γραφεία της εταιρείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μάλιστα, το ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ η αστυνομία βρήκε άλλα δύο καμμένα αυτοκίνητα σε κοντινό σημείο. Το πρώτο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών, και το τρίτο στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος. Εκτιμάται ότι οι δράστες έκαψαν τα αυτοκίνητα για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλο ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για απόπειρα απαγωγής αν και δεν αποκλείεται να πρόκειται και για απόπειρα ληστείας.