09 Δεκεμβρίου 2013

Απάντηση του Κεδίκογλου στον ΣΥΡΙΖΑ

«Κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης παραμένει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου ανταπαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάθε λεπτό που περνάει και ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης παραμένει Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή επίσημος εκφραστής των θέσεων του κόμματος, αποδεικνύει πως ο κ. Τσίπρας επιδιώκει την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Γι’ αυτό και αρνείται να τον καρατομήσει», τονίζει ο Σίμος Κεδίκογλου.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει την  παρακάτω ανακοίνωση:

"Η έννοια  της εσωκομματικής δημοκρατίας, η πρακτική  των ανοιχτών διαδικασιών, των συνθέσεων, του σεβασμού στις μειοψηφικές απόψεις αλλά και στις συλλογικές αποφάσεις, είναι άγνωστες στα προσωποπαγή και αποστεωμένα κόμματα του πάλαι ποτέ δικομματισμού. Μοναδικό άγχος τους είναι η διατήρηση πάση θυσία της εξουσίας και οι διαφωνίες τους εξαντλούνται στη διανομή των λαφύρων από τη λεηλασία του ελληνικού λαού.

Οι θέσεις και οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστές,  τις έχει παρουσιάσει στον ελληνικό λαό, κερδίζουν διαρκώς την εμπιστοσύνη του και αυτό είναι που πανικοβάλλει του υπερασπιστές του μνημονίου".