09 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: Βουρλιώτης για Βανδή: «Μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ@λ@κω είσαι!»

Ο Νίκος Βουρλιώτης έκανε τη δική του έκπληξη στο κοινό και στη… Δέσποινα Βανδή όταν βγήκε πρώτος να τραγουδήσει στην πρεμιέρα του με τον Νότη Σφακιανάκη, καλωσορίζοντας το κοινό και κάνοντας μία εισαγωγή που τα είχε όλα, όπως έγραψε το govastileto.gr: πολιτικά σχόλια και «καρφιά» στη Δέσποινα Βανδή, για την απόφασή της  να αποχωρήσει από το σχήμα, εξαιτίας των δηλώσεων του Νότη για τη Χρυσή Αυγή.

Το govastileto.gr ήταν εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν. Τα βλέμματα όλων τράβηξε ο Νίκος Βουρλιώτης όταν ανέβηκε στη σκηνή έχοντας πίσω στις οθόνες ένα σκίτσο του Νότη με καπέλο τζόκεϊ βαλμένο ανάποδα και ραμμένο το στόμα του!

Ακόμα πιο καυστικός έγινε όταν από την πίστα είπε: «Φίλες και φίλοι απολαύστε Δέσποινα» και αμέσως τραγούδησε το «Μαζί μου ασχολείσαι πόσο μ@λ@κ@ς» είσαι», αλλάζοντας το γένος της λέξης και λέγοντας «πόσο μ@λ@κω είσαι»! Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού από το «Πρωινό» ο Γιώργος Λιανός τόνισε ότι άκουσε «μ@κ@κας», ενώ η Φαίη Σκορδά είπε ότι αυτή τη λέξη την λένε στο τραγούδι τους