12 Δεκεμβρίου 2013

Τον Α. Γεωργιάδη στηρίζει ο Ράιχενμπαχ


Η μεταρρύθμιση στην υγεία είναι από τις πιο βαθιές στην Ευρώπη, επισημαίνει

Από τις πιο βαθιές μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη είναι αυτή που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, τόνισε ο επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος συνεχάρη παράλληλα τον έλληνα υπουργό για τις προσπάθειες που καταβάλλει.
Μιλώντας στο περιθώριο των εργασιών της Διάσκεψης Υψηλού Επιπέδου με θέμα «Ελληνικές Μεταρρυθμίσεις στον Τομέα της Υγείας: Βελτιώνοντας την Υγεία των Πολιτών», τόνισε ότι η εν λόγω μεταρρύθμιση «αφορά τους πολίτες και ένα καλύτερο σύστημα υγείας». Οι πολίτες βρίσκονται στο επίκεντρο της προσπάθειας του υπουργείου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η Task Force και ευρύτερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορούμε να τη στηρίξουμε».
«Με τη βοήθεια των ευρωπαίων φίλων μας θα μπορέσουμε να φτιάξουμε επιτέλους το Εθνικό Σύστημα Υγείας, έτσι ώστε όλα τα προβλήματα για τα οποία γκρινιάζαμε τόσα χρόνια να λυθούν και να αποκτήσουν οι έλληνες πολίτες την υγεία που τους αξίζει, το σύστημα υγείας που πρέπει και μπορούν να έχουν και το κράτος πρέπει να τους προσφέρει», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr