09 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Γελοία η Κόλλια-Τσαρούχα: Κράτησαν ενός λεπτού σιγή για τον Φύσσα και αρνήθηκε για τον Αστυνομικό-Ένταση στη Βουλή με τις τσιρίδες της Ραχήλ

["Αυτονόητα τιμούμε το άτυχο θύμα" είπε η αστεία Κόλλια-Τσαρούχα και έκανε και κήρυγμα ότι "τους στέλνουμε ανυπεράσπιστους" λες και θα 'πρεπε ο Δένδιας να ελέγχει τον κάθε Αστυνομικό αν φοράει το αλεξίσφαιρο που του έχει δώσει... Τι να πεις για την ξεφτίλα τους να κρατάνε ενός λεπτού σιγή για τον Φύσσα που τους ξέχεζε πατόκορφα και όχι για τον "βλάκα" που τους προστάτευε...]

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο στη Βουλή κατά τη συζήτηση της κύρωσης των αποφάσεων για τα οδικά δίκτυα, όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή απάντησε με έντονο ύφος στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος συλλυπήθηκε την οικογένεια του νεκρού αστυνομικού στη Φλώρινα και ζήτησε να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

«Θα πρέπει κατά την άποψή  μου, επειδή είχαμε μία απώλεια ενός ανθρώπου στην εκτέλεση του καθήκοντος, να τηρήσει ενός λεπτού σιγή η βουλή», ανέφερε ο κ. Κυριαζίδης.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε: «Μην κλαίτε, είναι αργά για δάκρυα. Τον αστυνομικό τον σκότωσε η αποδόμηση της ΕΛ.ΑΣ. από τις πολιτικές σας και η έλλειψη εξοπλισμού των αστυνομικών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ραχήλ Μακρή, σαν κλασική βλαμένη, θα καταθέσει εντός της ημέρας επίκαιρη ερώτηση σχετικά με τον θάνατο του αστυνομικού, ο οποίος παρότι είχε αλεξίσφαιρο δεν το φορούσε. Είχε προηγηθεί επίκαιρη ερώτησή της με την οποία έθετε το ζήτημα της ακαταλληλότητας των αλεξίσφαιρων γιλέκων των αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο: