31 Δεκεμβρίου 2013

Άδωνις: Ο Καμμένος δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι και πάει στις Άλπεις

Μύδρους κατά του πρόεδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ηγείται του αντιμνημονιακό αγώνα, κάνει τον φτωχό και τον ταλαίπωρο Έλληνα, και πάει στις γαλλικές Άλπεις, αυτό δεν γίνεται…
Έχει πει ότι είναι πάμφτωχος και δεν έχει να πληρώσει το χαράτσι, πουλάει αντιμνημόνιο, και πηγαίνει στις γαλλικές Άλπεις. Ας πήγαινε διακοπές στη χώρα μας, να μην πηγαίνει στους τοκογλύφους. Γιατί τα δίνει τα λεφτά του στους τοκογλύφους; δεν καταλαβαίνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι το 2013 η χώρα ρύθμισε τα δημοσιονομικά της τώρα πρέπει να προσελκύσει ξένους επενδύτες και τουρίστες. «Η χώρα είναι σταθεροποιημένη, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις τράπεζες» επισήμανε, προσθέτοντας ότι δεν βλέπει εθνικές εκλογές για το 2014.

Παρομοίασε δε τη στάση του Αλέξη Τσίπρα με εκείνη του Γιώργου Παπανδρέου το 2009 που εκβίαζε όπως είπε τον Καραμανλή αρνούμενος να συναινέσει στην εκλογή προσώπου κοινής αποδοχής για την Προεδρία της Δημοκρατίας. «Τελείως αθέμιτη στάση και τότε και τώρα» είπε ο υπουργός Υγείας.

http://ysterografa.gr/politics/adonis-o-kammenos-den-exei-na-plirosei-to-xaratsi-kai-paei-stis-alpeis